2013-02-24 11:33:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Αναστάτωση στην Περιβόλα για κεραία κινητής τηλεφωνίας - Δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία
Η Επιτροπή Κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Carrefour Περιβόλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την κεραία της Vodafone στη στέγη του CARREFOUR στην Περιβόλα:

«Μετά από διάστημα σχεδόν δύο μηνών, κατά το οποίο η «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» προσπάθησε να καλλιεργήσει προσδοκίες στους κατοίκους και πελάτες της ευρύτερης περιοχής του καταστήματός της στην Περιβόλα, ότι θα ανταποκρινόταν στην απαίτησή τους να κατέβει η κεραία κινητής της Vodafone από τη στέγη του Carrefour (όπου κρυβόταν τόσα χρόνια μέσα σε έναν “υποτιθέμενο” αεραγωγό), έγινε πλέον κατανοητό απ’όλους ότι απλά ακολουθούσε συστηματικά την τακτική της καθυστέρησης, καταλήγοντας στον εμπαιγμό, θέλοντας ... «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο».

Ομως οι κάτοικοι των γύρω περιοχών και οι εκπολιτιστικοί τους σύλλογοι, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της περιοχής και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της υγείας άνθρωποι, εισπράττουν την τακτική αυτή σαν κοροϊδία, γνωρίζοντας ότι όταν κάποιος ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κατεβάσει την κεραία από το κατάστημά του, ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, αν σέβεται τους πελάτες του και την περιοχή που τον φιλοξενεί !

Σε μια περιοχή κατοικίας, με πληθώρα χώρων άθλησης, αλλά και παιδικό σταθμό σε απόσταση αναπνοής, όλοι όσοι υπέγραψαν να κατέβει η κεραία της ντροπής (συγκεντρώθηκαν περί τις χίλιες υπογραφές), δεν μπορούν πλέον να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Η 100% ελληνικών - για την ακρίβεια αθηναϊκών - συμφερόντων εταιρεία, όφειλε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ, απαλλάσσοντάς τους από το «ψήσιμο» του υπερενισχυμένου κεραιοσυστήματος σε «αμπαλάζ καμινάδας».

Μέγα ηθικό ατόπημα και για την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε
. και για την VODAFONE.

Η Επιτροπή Κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Carrefour Περιβόλας, μέσα από την οποία εκπροσωπούνται όλοι οι συλλογικοί φορείς, προτίθεται πλέον να προχωρήσει άμεσα σε δυναμικές κινητοποιήσεις, στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν όλοι όσοι αισθάνονται ότι οφείλουν να προασπισθούν την υγεία τους και προπαντός την υγεία των παιδιών τους.

• Για να κατέβει ΤΩΡΑ η κεραία κινητής της Vodafone από τη στέγη του Carrefour – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στην Περιβόλα.

• ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ “ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ”, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

• Με την υγεία δεν παίζουμε. Σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ