2012-03-30 03:40:06
Φωτογραφία για SUBARU: Νέα Outback & Legacy 2013
Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες των ανανεωμένων Legacy και Outback.

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή των ανανεωμένων Legacy και Outback στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες τους και πληροφορίες σχετικά με αυτά. Τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, έχουν αναβαθμιστεί προκειμένου να είναι πιο σύγχρονα και ανταγωνιστικά, με τις αλλαγές τους να βρίσκονται τόσο στο αισθητικό κομμάτι όσο και στο μηχανολογικό. Συγκεκριμένα, αισθητικά οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται στην εμπρός μάσκα και των δύο μοντέλων. Αυτή αποτελείται πλέον από ανασχεδιασμένη γρίλια και φώτα ενώ αλλαγμένος είναι και ο προφυλακτήρας.

Το εσωτερικό με τη σειρά του δεν έχει να επιδείξει σχεδιαστικές αλλαγές, τόσο στο Legacy όσο και στο Outback. Σύμφωνα με την Subaru πάντως η επένδυση είναι πλέον ποιοτικότερη. Αλλαγμένο είναι και το ηχοσύστημα, το οποίο προκειμένου να είναι σύμφωνο με τις επιταγές των καιρών διαθέτει θύρα USB/iPod και Bluetooth. Οι πλουσιότερες εκδόσεις θα έχουν οθόνη για το σύστημα πολυμέσων μεγέθους 7 ιντσών, καθώς και αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες.


Όσον αφορά το μηχανολογικό κομμάτι και στα δύο μοντέλα τοποθετείται ο νέος Boxer 2.5 με 175 ίππους (αύξηση κατά 3 ίππους) ο οποίος συνεργάζεται με 6άρι κιβώτιο ή με το αυτόματο κιβώτιο CVT (δημιούργημα της Subaru) με την ονομασία Lineatronic. Όσοι θέλουν περισσότερη ιπποδύναμη δεν έχουν παρά να επιλέξουν το έτερο μοτέρ χωρητικότητας 3,6 λίτρων, επίσης επίπεδο το οποίο αποδίδει 260 ίππους. Και τα δύο είναι βενζίνης. Σύμφωνα με τη Subaru πάντα τόσο το Legacy όσο και το Outback έχουν αλλαγές στη ρύθμιση της ανάρτησης και έγιναν πιο άνετα και με καλύτερο κράτημα.

Σημαντικό στοιχείο από πλευράς εξοπλισμού αποτελεί και η προσθήκη του νέου «πολυσυστήματος» της Subaru με την ονομασία EyeSight. Αυτό περιλαμβάνει το Adaptive Cruise Control, το Pre-Collision Braking (σύστημα αποφυγής τρακαρίσματος) και το Adaptive Lane Change (σύστημα αποφυγής ακούσιας αλλαγής λωρίδας).
peritroxon.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ