2013-02-27 11:35:04
Φωτογραφία για Mύλο στην Aφρική φτιάχνει ο Τρικαλινός Π. Βλαχογιάννης
Κι ο Χρήστος Καλέας ετοιμάζει Ιατρικό, διαγνωστικό, Κέντρο στην πρωτεύουσα του Κονγκό! Οι δυο επιχειρηματίες βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Αφρική αναζητώντας νέες αγορές και δυνατότητες επενδύσεων εκεί. Στην Κινσάσα, πρωτεύουσα του Κονγκό, έγιναν δεκτοί από τον εκεί Έλληνα πρέσβη και στη συνέχεια είχαν σειρά επαφών με πολιτικούς και στρατιωτικούς (σ.σ. έχουν σημαντικό ρόλο στην εκτελεστική εξουσία της χώρας).

Ο γνωστός και… αθόρυβος Καλαμπακιώτης επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης παραδοσιακής αλευροβιομηχανίας εδώ και πολλές δεκαετίες), Πέτρος Βλαχογιάννης συζήτησε με επιχειρηματίες και ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να στηρίξουν το νέο του εγχείρημα, την κατασκευή και λειτουργία δηλαδή, μύλου στο Κονγκό. Οι προοπτικές ειδικά σ’ αυτόν τον τομέα είναι εξαιρετικές, ο ίδιος έκλεισε συμφωνίες και μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να οριστικοποιηθεί το σχέδιο.

Ο Χρήστος Καλέας, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο οποίος και διείδε τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας φαίνεται πως καταλήγει σε συμφωνία με εταιρίες στο χώρο των κατασκευών, καθώς το Κονγκό προσφέρεται για επενδύσεις ειδικά σε αυτόν τον τομέα.

Οι δυο άντρες, οι οποίοι ήταν μέλη τετραμελούς Ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής, αναμένεται εντός των αμέσως προσεχών μηνών να επαναλάβουν το ταξίδι τους για να οριστικοποιήσουν τις συνεργασίες τους.
trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ