2013-02-28 09:32:13
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Τη δική τους ιστορία είναι έτοιμοι να γράψουν οι Νέοι του Ολυμπιακού που υποδέχονται στις 19:00 (NS2) την Άντερλεχτ διεκδικώντας την πρόκριση στους «8» του NextGen Series.

Η Κ-20 του Ολυμπιακού θα επιδιώξει μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης σε αυτό το νοκ άουτ παιχνιδι και όπως είναι φυσικό θέλουν την συμπαράσταση του κόσμου τους.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με διάταξη 4-2-3-1 με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους Βλάχο, Καραγκούνη, Λεάντρο, Ρουγκαλά, Λυκογιάννη, Μ. Σιωπη, Γκίνο, Δ. Σιώπη, Βουτσιώτη, Λύρα, και Ιωαννίδη.

Όταν πριν από μερικούς μήνες ξεκινούσαν στη διοργάνωση με το βαρύ (αλλά όχι ασήκωτο όπως αποδείχθηκε) 4-0 από την Αθλέτικ μέσα στο Μπιλμπάο, τίποτα δεν προϊδέαζε για την γλυκιά συνέχεια.

Εκτός από τον Μπερντ Στορκ και τους ποδοσφαιριστές του, που πίστευαν στις δυνατότητές τους και δεν τα παράτησαν.


Έτσι έφτασαν στην τελευταία αγωνιστική να κερδίζουν 1-0 το παιχνίδι με τους Ισπανούς στο Φάληρο και ως πρώτοι του ομίλου τους να προκρίνονται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Κάτι που τους δίνει το αβαντάζ να αγωνίζονται στην έδρα τους, διεκδικώντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο νικητής του ζευγαριού θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη με μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο τεχνικός της ομάδας, Μπερντ Στορκ, ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής και οι οποίοι είναι οι Βλάχος, Χουτεσιώτης, Βούρος, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Καραγκούνης, Σούκιας, Λυκογιάννης, Παπασάββας, Βουτσιώτης, Γκίνο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Λύρας, Παιδάκης, Πασαλίδης, Ιωαννίδης, Βέργος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολιτισμός των Αζτέκων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολιτισμός των Αζτέκων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ