2013-02-28 09:57:30
Φωτογραφία για Πάτρα: Γιγαντιαία επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών οδηγεί σε εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης
Την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, την οποία συγκροτούσαν τουλάχιστον έξι άτομα και η οποία είχε διαπράξει ληστείες και κλοπές σπιτιών και αυτοκινήτων σε ολόκληρη τη Νότια Ελλάδα, πέτυχαν Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Η επιχείρηση, που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, διήρκησε αρκετά 24ωρα και κορυφώθηκε το τελευταίο διήμερο με παρακολουθήσεις υπόπτων και καταδίωξη που κατέληξε σε συλλήψεις τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη στην περιοχή του Ισθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση των ατόμων αυτών που είναι Έλληνες, είχε εξαπλωθεί, τουλάχιστον με βάσει τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σε Αττική, Κορινθία, Αχαϊα και Αργολίδα, ενώ μέχρι στιγμής φαίνεται οτι εμπλέκονται σε περισσότερες από 50 περιπτώσεις εγκληματικών πράξεων στις προαναφερθείσες περιοχές.

Το τελευταίο διήμερο, 25 αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους σε διάφορα σημεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Αττική και ολοκλήρωσαν συντονισμένα την επιχείρηση σύλληψης με παρακολούθηση και στη συνέχεια καταδίωξή τους, όταν οι δράστες έκλεψαν αυτοκίνητο από τα Κρέσταινα Ηλείας.

Η έρευνα για τη μεγάλη αυτή υπόθεση συνεχίζεται.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ