2013-03-02 09:00:35
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Το 2/2 στα παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ και ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του ο Μίτσελ, προκειμένου να φτάσει ο Ολυμπιακός το δυνατόν γρηγορότερα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να κάνει φιέστα... τίτλου ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (μετά το σημερινό) με την ΑΕΚ, στις 10 Μαρτίου, την ημέρα των γνεθλίων του. Αυτό ζήτησε και από τους παίκτες του ο Μίτσελ, ο οποίος τους τόνισε ότι θα πρέπει να πάρουν το απόλυτο σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ώστε να τελειώσει από νωρίς η υπόθεση.

«Γνωρίζω ότι είστε κουρασμένοι μετά το παιχνίδι που παίξαμε με τα Γιάννενα και τον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά θα πρέπει να συνέλθουμε άμεσα. Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ, είναι πολύ σημαντικά για εμάς και πρέπει να πάρουμε ισάριθμες νίκες, ώστε να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε κι ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του για να πάρουν τη νίκη σήμερα, αφού αν καταφέρουν να φύγουν με το διπλό από την Κρήτη, θα πάρουν διήμερο ρεπό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ