2013-03-02 14:25:03
Φωτογραφία για Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές με τα καλάσνικοφ
Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές με τα καλάσνικοφ που χθες το πρωί “χτύπησαν” στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο του Αγίου Μύρωνα έχει εξαπολύσει η τοπική ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες... ο αριθμός της πινακίδας του αγροτικού είναι ήδη γνωστός στις αρχές ωστόσο όπως φαίνεται το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο. Πάντως το συγκεκριμένο στοιχείο αναμένεται να αποτελέσει την άκρη του νήματος για τις αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους δράστες.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά φορώντας κουκούλα και κρατώντας ένα καλάσνικοφ άρπαξε έναν ταχυδρομικό σάκο που περιείχε περίπου 10.000 ευρώ και στην συνέχεια εξαφανίστηκε με ένα κόκκινο 4Χ4 στο οποίο περίμενε με αναμμένη τη μηχανή ο συνεργός του. Την ώρα της ληστείας στο υποκατάστημα βρίσκονταν το προσωπικό καθώς και αρκετοί πελάτες.

Η ληστεία σημειώθηκε μόλις το ταχυδρομικό ταμιευτήριο άνοιξε τις πόρτες του ενώ σήμερα 1η του μήνα στο υποκατάστημα υπήρχαν χρήματα που προορίζονται για πληρωμή μισθών και συντάξεων. Σημειώνεται ότι το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εξυπηρετεί ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της περιοχής ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες φαίνεται να είχαν προσχεδιάσει με προσοχή τα βήματά τους. Επέλεξαν να χτυπήσουν πρωί αιφνιδιάζοντας τους υπαλλήλους και 1η του μήνα που υπήρχαν χρήματα στο υποκατάστημα prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ