2013-03-02 15:40:04
Φωτογραφία για ΣΔΟΕ: Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε
«Ξεχάστε το ΣΔΟΕ που ξέρατε...», διαμηνύει από την Πάτρα ο Στέλιος Στασινόπουλος. Ο γγ του ΣΔΟΕ πραγματοποίησε, χθες το πρωί, επίσκεψη στα γραφεία της υπηρεσίας και παραχώρησε συνέντευξη στην «Π», απαντώντας στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την πόλη.

Ξεχάστε το ΣΔΟΕ που ξέρατε. Δεν είναι της αρχής τού βγαίνουμε και κάνουμε "σαφάρι" για αποδείξεις που δεν εκδίδονται. Το ΣΔΟΕ έχει άλλη κατεύθυνση. Και αυτή είναι η μεγάλη φοροδιαφυγή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν θα βρούμε απόδειξη να μην εκδίδεται δεν θα βεβαιώσουμε παράβαση. Θα το κάνουμε κι αυτό. Αλλά δεν είναι αυτοσκοπός", είπε εκτός άλλων ο γγ του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος.

Σε ότι αφορά το άνοιγμα λογαρισμών και τους χρόνους ο κ. Στασινόπουλος είπε, "..δεν εξαρτάται από εμάς. Από την ώρα που το ΣΔΟΕ θα ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών φυσικού ή νομικού προσώπου υπάρχει ένα διάστημα 5-6 μηνών προκειμένου να απαντηθεί από τις τράπεζες. Η λήψη των στοιχείων δεν γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά μερικές είναι χειρόγραφες. Καταλαβαίνετε τι όγκος υλικού έρχεται στην υπηρεσία! Εμείς, λοιπόν, απαιτούμε από τις τράπεζες να σταματήσει και σύντομα θα γίνει αυτό, ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς".

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
40 δισ. περικοπές σε 5 χρόνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
40 δισ. περικοπές σε 5 χρόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ