2013-03-06 16:24:13
Φωτογραφία για Αγώνα δρόμου στην ΑΕΚ για να προλάβει το ντέρμπι ο Βλάχος
Πυρετωδώς ετοιμάζονται στην ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό, με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να έχει πέσει πάνω στον Βαλεντίνο Βλάχο σε μια προσπάθεια να προλάβει το ντέρμπι.

Στην επιστροφή των παικτών στα Σπάτα, μετά το χθεσινό ρεπό, ο Βλάχος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, δίνοντας ελπίδες στον Εβαλντ Λίνεν ότι είναι πιθανό να επιστρέψει, μετά την απουσία του από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο πρόβλημα προκύπτει και με έναν άλλο νεαρό, τον Τάσο Τσουμάγκα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίασαν οι διεθνείς Χρίστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

 

Κατέθεσε ένσταση η ΑΕΚ για τον Αρκούδα

Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΑΕΚ, Χάρης Γεωργίου, κατέθεσε έφεση κατά της απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που τιμώρησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χρήστο Αρκούδα, με δεκάμηνο αποκλεισμό από τις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών. Στην «Ενωση» πιστεύουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μειωθεί η ποινή και ο Αρκούδας να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κανονικά από τον Αύγουστο. Η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να γίνει την άλλη Τετάρτη (13/3).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ