2013-03-07 11:12:03
Φωτογραφία για Γκάφα της Κέιτ μαρτυρά το φύλο του παιδιού της
Μάλλον μίλησε λίγο περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε στη χθεσινή εκδήλωση η έγκυος δούκισσα του Κέιμπριτζ και φανέρωσε το μυστικό της Η Κέιτ (Kate) είχε πολύ βαρύ πρόγραμμα χθες καθώς περιελάμβανε τρεις διαφορετικές επισκέψεις. Μάλιστα η μέρα ξεκίνησε κάπως "στραβά" αφού η άφιξη της δούκισσας στο πρώτο σημείο καθυστέρησε μία ώρα και ένα τέταρτο (!) –λόγω ομίχλης.

Αυτό όμως δεν πτόησε την 30χρονη μέλλουσα μανούλα η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων χαμογελώντας και κουβεντιάζοντας φιλικά με όλο τον κόσμο.

Πανευτυχής χαιρέτησε τον κόσμο που περίμενε να τη δει στη χθεσινή εκδήλωση η Κέιτ, αλλά κάπου ξεχάστηκε και την έκανε την γκάφα Όμως, κάτι η κούραση, κάτι οι ορμόνες, κάτι ο ενθουσιασμός, να που η Κέιτ την έκανε την γκάφα και κάποια στιγμή, χωρίς να το θέλει ξεστόμισε κάτι που μάλλον αποκάλυψε το φύλο του μωρού της πριν της ώρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Mirror", η δούκισσα –που βρίσκεται στην 21η εβδομάδα της κύησης και έχει ομολογήσει πόσο απολαμβάνει που "κλωτσάει" το μωρό- πέρασε αρκετό χρόνο με τον κόσμο που περίμενε να τη δει από κοντά.


Κάποια στιγμή, λοιπόν, μια γυναίκα της πρόσφερε έναν όμορφο αρκούδο και η Κέιτ ενθουσιασμένη απάντησε χωρίς να το πολυσκεφτεί "Ευχαριστώ, θα τον κρατήσω για την κ…". Και φυσικά τη συνέχεια την "κατάπιε" μόλις κατάλαβε τι είχε ξεστομίσει και χαμογελώντας προχώρησε γρήγορα πιο δίπλα.

Η γυναίκα βέβαια, επέμενε. "Κόρη, θέλατε να πείτε;", τη ρώτησε η Σάντρα Κουκ (Sandra Cook) -όπως είνα το όνομά της. "Όχι, όχι, δεν ξέρουμε ακόμη", πήγε να τα μπαλώσει η Κέιτ, αλλά το κακό είχε γίνει...

Το νέο πέρασε αμέσως στα μίντια επιβεβαιώνοντας –αν και ανεπίσημα ακόμη- τη θεωρία που από καιρό ήθελε το πρώτο παιδί της Κέιτ και του Γουίλιαμ (William) να είναι κορίτσι. Η επίσημη ανακοίνωση, βέβαια, αναμένεται...
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ