2013-03-07 18:02:10
Φωτογραφία για Μέχρι και πανέρια με γαρύφαλλα μεσημεριάτικα εμφανίστηκαν σε γλέντια της Τσινκοπέμπτης στο κέντρο
Μπορεί ο άστατος καιρός και η βροχή να τα έχει χαλάσει λίγο ωστόσο το έθιμο της τσίκνας φαίνεται να τηρείται και με το παραπάνω και τη φετινή Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στην αποκριάτικη Πάτρα.

Στο κέντρο της Πάτρας σε πολλά σημεία στήθηκαν αυτοσχέδιες ψησταριές όπου ψήνονταν σουβλάκια και λουκάνικα.

Πολλές από τις καφετέριες του κέντρου της Πάτρας πρόσφεραν στους θαμώνες τους μαζί με τον καφέ και την μπύρα τους, σουβλάκια με πατάτες τηρώντας έτσι το έθιμο της μέρας.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου κάποια από τα μαγαζιά όπως το Multi είχαν προνοήσει για την βροχή και έβαλαν τέντα ενώ στην γωνία Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου είχε στηθεί πάγκος όπου μοιραζόταν σε πλαστικά ποτήρια γνωστή μάρκα μπύρας σε μία νέα γεύση με λεμόνι!

Χαμός επικρατούσε και στο γνωστό καφέ μπαρ Maison στη γωνία Μαιζώνος και Ερμού όπου το thebest.gr συνάντησε πολλούς παίκτες βόλει της Πάτρας αλλά και την πρώην βουλευτή Αχαίας Νατάσα Ράγιου και την δημοτική σύμβουλο Τασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου με τις παρέες τους.


Ένα από τα ευχάριστα «απρόοπτα» της ημέρας ήταν και η παρουσία νεαρών κοριτσιών που εμφανίστηκαν σε καφετέριες-μπαρ του κέντρου της Πάτρας όπου γινόταν ντόρος όπως το Maison και κρατούσαν πανέρια με γαρύφαλλα προς 5 ευρώ το πανέρι λες και βρισκόμασταν στα μπουζούκια βράδυ.

Βέβαια η ατμόσφαιρα θύμιζε γενικά λίγο μπουζούκια λόγω του χαλαρού, αποκριάτικου κλίματος, των ασμάτων του Πάνου Κιάμου όπως το «Φωτιά με φωτιά» και φυσικά της κατανάλωσης μπύρας και κρασιού που επιβάλλεται μαζί με τα…κοψίδια και τα σουβλάκια!

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το κορυφαίο κόρνερ (vid)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το κορυφαίο κόρνερ (vid)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ