2013-03-09 23:09:14
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ!
Ο Μίτσελ όντας πλήρως ενημερωμένος και για την ιστορία και τα γενέθλια του Ολυμπιακού απευθυνόμενος στους παίκτες του, τους είπε πως θέλει νίκη, πολύ καλή εμφάνιση και τίτλο με την ΑΕΚ.

Την ώρα που στις συζητήσεις του με τους συνεργάτες του ο Μίτσελ στέκονταν στην διαφορετικότητα του αντιπάλου λόγω των παλιών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ καθώς και στα 88ά γενέθλια των ερυθρόλευκων που θέλουν να τα γιορτάσουν μπροστά στον κόσμο τους με νίκη, καλή εμφάνιση και μαθηματική κατάκτηση του 40ού τίτλους τους, στους ποδοσφαιριστές του ξεκαθάριζε ότι σε όλα τα ματς ο Ολυμπιακός πηγαίνει για να κερδίσει ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για λίγο στους παίκτες του στην προπόνηση του Σαββάτου, που ήταν και η τελευταία πριν την ΑΕΚ.

«Εμείς θέλουμε ως Ολυμπιακός νίκη και καλή εμφάνιση όπως σε όλα τα ματς. Το γεγονός πως θα έχουμε απέναντί μας την ΑΕΚ δεν αλλάζει την αντιμετώπισή μας ως προς τον αγώνα. Η ομάδα μας πηγαίνει πάντα για να κερδίζει και για να παίξει καλά, όποιος και εάν είναι απέναντί μας. Θέλουμε να νικήσουμε για δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ που αξίωσε σοβαρότητα για το τρίποντο που θα είναι και για τον κόσμο της ομάδας αλλά και για να «κλειδώσει» από τώρα το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συλλήψεις για παράνομο τζόγο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συλλήψεις για παράνομο τζόγο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ