2013-03-10 13:30:04
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΣΞΟΣ Ο ΜΑΣΑ
Την πεποίθηση ότι φέτος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν καλύτερα αποτελέσματα, έχοντας στα χέρια τους την F138, εξέφρασε ο Φελίπε Μάσα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την αισιοδοξία ότι η F138 είναι καλύτερα σχεδιασμένη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ίδιο, αλλά και στον Φερνάντο Αλόνσο, να διεκδικήσουν νίκες και πόντιουμ εξέφρασε ο Φελίπε Μάσα.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος τόνισε πως ακόμη δεν μπορεί να ξέρει που βρίσκονται συγκριτικά με τις άλλες ομάδες, κάτι που θα μάθουν μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα της Αυστραλίας.

«Οι χειμερινές δοκιμές δεν αντικατοπτρίζουν πάντα τα αποτελέσματα μιας ομάδας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Μια ομάδα που δεν τα έχει πάει καλά στις δοκιμές μπορεί να κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών του γκραν πρι της Αυστραλίας θα έχουμε καλύτερη ιδέα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Το μονοθέσιο μας φέτος είναι καλύτερο, είναι πιο σταθερό και πιο εύκολο στο να το οδηγήσεις. Είναι δύσκολο να πω που βρισκόμαστε συγκριτικά με τους άλλους, αλλά η F138 είναι καλά σχεδιασμένη σε όλους τους τομείς. Νομίζω ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες να διεκδικήσουμε καλά αποτελέσματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ