2013-03-10 16:00:09
Φωτογραφία για ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ : ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ...
Ο Νίκος Σαργκάνης ζητάει μέσω του "sportdog.gr", προσοχή από τον Ολυμπιακό, στον αγώνα με την ΑΕΚ.

"Άρπαξε την ευκαιρία ο Βλαχοδήμος".

"Μέσα στα πόδια του Μίτσελ οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες", μερικές από τις ατάκες του.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και για τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του και μπορεί να αξιοποιήσει ο Μίτσελ.

Αναλυτικά τα όσα είπε "Το Ολυμπιακός-ΑΕΚ οπωσδήποτε μου φέρνει πολλές ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά και δυσάρεστες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για αυτό το θέμα, όμως. Πιστεύω πως θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι στο Φάληρο, αν και υπάρχει ανισότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Για την ιστορία θα πω ότι τα μεγαλύτερα γλέντια που έχουν ετοιμάσει διάφορες ομάδες, φιέστες κ.λπ., έχουν χαλάσει. Και ειδικότερα στο εξωτερικό..." σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε για το γεγονός ότι ο Μίτσελ δείχνει να εμπιστεύεται τους νεαρούς Έλληνες του Ολυμπιακού και, ειδικά, τον Βλαχοδήμο:


"Η βαθμολογική διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τους υπόλοιπους, του δίνει το δικαίωμα να δοκιμάσει τους πιτσιρικάδες. Και, στο κάτω-κάτω, να δει αν του κάνουν ή όχι. Τον Βλαχοδήμο τον ξέραμε από την Ξάνθη, δεν περιμέναμε να τον δούμε στον Ολυμπιακό. Έχει ταλέντο, αλλά είναι σημαντικό να μη μείνει μόνο σε αυτό. Πιστεύω πως έχει αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του, από τα μαλλιά".

Διαβάζουμε πως ο Μίτσελ έχει στη λίστα του νεαρούς Έλληνες άλλων ομάδων. Δείχνει εμπιστοσύνη στο ταλέντο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, δηλαδή...

"Εδώ φεύγουν ελληνόπουλα για το εξωτερικό, όλη η Ευρώπη έχει γεμίσει με παίκτες από την Ελλάδα. Οι μάνατζερ τους βγάζουν έξω, γιατί να μην τους εμπιστευτεί ο Μίτσελ; Κρίμα δεν είναι να μην παίρνει ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός; Σε συνδυασμό, κιόλας, με τη φιλοσοφία της διοίκησης του Ολυμπιακού. Πρέπει να ασχοληθούν και με τα παιδιά της ομάδας Νέων, που δείχνουν ότι έχουν ταλέντο. Πρέπει να αξιοποιήσει το ταλέντο που έχει μέσα στα πόδια του ο Μίτσελ. Εντάξει, δεν θα παίξουν όλοι στον Ολυμπιακό. Γιατί μπορεί να υπάρχουν και καλοί ποδοσφαιριστές, που απλώς να μην κάνουν στον σύλλογο. Αλλά σίγουρα υπάρχουν κι εκείνοι που μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δύναμη παιδιά. Η ΑΕΚ είμαστε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Δύναμη παιδιά. Η ΑΕΚ είμαστε"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ