2013-03-11 08:31:30
Φωτογραφία για Δυναμη λουλουδιων,
Πλακοκέφαλου Εστα

Η εαρινή φύση χαρίζει λίγη από τη φρεσκάδα της στα αξεσουάρ των μαλλιών,

Διακριτικό

Με μαλλιά πιασμένα χαλαρά πίσω, ατημέλητες τούφες και διακριτικά λουλούδια να στολίζουν τα παραμυθένια χτενίσματα των μοντέλων, ο οίκος Badgley Mischka μας ταξίδεψε στο «Όνειρο Θερινής Νύχτας». Αφού ισιώσουμε τα μαλλιά, τα γυρνάμε εξωτερικά στερεώνοντάς τα με τσιμπιδάκια και στη συνέχεια βγάζουμε τυχαία κάποιες τούφες. Για να ολοκληρώσουμε το νοσταλγικό αυτό λουκ στερεώνουμε στο πλάι και πίσω μικρά λουλούδια.

Εντονο

Ο κήπος της Εδέμ ήταν το κεντρικό θέμα για τον οίκο Issa. Τα μαλλιά των μοντέλων ήταν πιασμένα σε ψηλούς, ακανόνιστους κότσους ενώ φούξια ορχιδέες στόλιζαν τα χτενίσματα. Πιάνουμε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι, δημιουργούμε έναν κότσο στρίβοντας την αλογοουρά γύρω από τη βάση της και στη συνέχεια τοποθετούμε χρωματιστά λουλούδια.


Ρετρό

Σαν γυναίκες βγαλμένες από τους πίνακες του Γκέινσμπορο ή του Μπουσέ εμφανίστηκαν τα μοντέλα του οίκου Meadham Kirchhoff. Την μπαρόκ ατμόσφαιρα φώτιζαν οι έντονες μπούκλες που στολίζονταν με ένα μπουκέτο από άνθη. Για μια εμφάνιση με κεντρικό θέμα τη φαντασία, αφού τυλίξουμε τα μαλλιά σε μικρές μπούκλες, μαζεύουμε πίσω το κάτω μέρος τους με τσιμπιδάκια. Στην κορυφή του κεφαλιού στερεώνουμε λουλούδια ή πιο απλά επιλέγουμε μια «ανθισμένη» στέκα ή κορδέλα.

Ρομαντικό

Με μποέμ, ρομαντική διάθεση εμφανίστηκαν τα μοντέλα στον οίκο Blugirl. Χωρίστρα στη μέση, μαλλιά πιασμένα μισά-μισά και ένα λουλουδένιο στεφάνι ολοκλήρωναν την αέρινη εμφάνιση των κοριτσιών. Σε ισιωμένα ή ελαφρώς σπαστά μαλλιά δημιουργούμε μια χωρίστρα στη μέση και πιάνουμε τα μισά χαλαρά πίσω. Ένα στεφάνι ή μια κορδέλα με μικρά λουλούδια θα δώσει μια νότα ρομαντισμού στο χτένισμα.

Επιμέλεια: Ελένη Σκαλκώτου

Φωτό: Studio ΔΟΛ, imaxtree.com.

*Tο ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό

Αναδημοσιευσα Από Βημα
molibixarti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ