2013-03-11 13:07:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Η... ετερόκλητη παρέα στα Ψηλαλώνια και τα σενάρια που φούντωσαν για τον Νικολόπουλο
Μία... περίεργη παρέα συγκέντρωσε την προσοχή των Πατρινών που βγήκαν να χαρούν την Κυριακάτικο περίπατο τους στα Ψηλά Αλώνια. Ο "αντάρτης" Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέας Κελεπούρης και Μάκης Φεσσιάν (έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Κατσιφάρα), έπιναν καφέ όχι απλά στο ίδιο μαγαζί, αλλά στο ίδιο τραπέζι και σε κοινή θέα και για πάνω από μία ώρα.

Στο ίδιο μαγαζί ο δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς με παρέα συνεργάτες του και δημοτικούς συμβούλους.

Έτσι λοιπόν αν μέχρι τώρα μιλούσαμε για "μυστήριες" συνεργασίες Νικολόπουλου με Τσίπρα και Καμμένο, σήμερα πολλοί υπέθεταν ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας τέτοιας πουλκομματικής συνεργασίας για τον Δήμο της Πάτρας ή, κανένας δεν ξέρει, μηπως και για την Περιφέρεια.

Εμείς βρήκαμε τον κ. Νικολόπουλο στο κινητό του και μας είπε ότι επρόκειτο περί, απλά, τυχαίας συνάντησης και τίποτα περισσότερο.

Πάντως, ο βουλευτής, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr βρέθηκε στο κέντρο της προσοχής, χαιρέτισε εγκάρδια πολύ κόσμο και έδειξε να απολαμβάνει την... άνεση κινήσεων και επιλογών που έχει, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για τις πολιτικές της τρικομματικής κυβέρνησης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ