2013-03-13 20:54:11
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ! ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Μίτσελ από το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπακού στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι το οποίο εξέφρασε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Μίτσελ είπε για:

Το πόσο ευχαριστημένος έμεινε από την ομάδα του: Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Ήμασταν υπερβολικά αργοί, καθόλου συγκεντρωμένοι και δεν είναι τρόπος αυτός να παίζεις. Δεν αρμόζει αυτος ο τρόπος παιχνιδιού σε αυτή την ομάδα. Αυτό δεν ήταν όλης της ομάδας πρόβλημα γιατί υπήρχαν παίκτες που ήταν καλά όμως μένει χρόνος για να αλλάξει αυτό σε όλη την ομάδα. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού. Δεν μου αρέσει να συμβιβαζόματε και να παίζουμε επαναπαυμένοι. Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν ότι είδα σήμερα στο γήπεδο.

Τις κλειστές άμυνες και το πόσο δυσχεραίνουν το έργο τς ομάδας του: Ναι αλλά έχουμε αντιμετωπίσει και άμυνες πολύ πιο καλές από ότι έκανε σήμερα ο ΠΑΣ. Εμείς έπρεπε να έχουμε περισσότερη επιθετικότητα και ένταση. Άλλο πράγμα το να έχεις υπομονή. Σήμερα καθήσαμε. Δεν ήμασταν κινητικοί και καθόλου οργανωμένοι.

Την συνέχεια του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό: Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Να περάσουμε τα 2 ματς για να πάμε στον τελικό. Αν όχι θα έχουμε πρόβλημα. Εάν δεν παίξουμε καλά θα έχουμε πρόβλημα. Η ημιτελική φάση έρχεται πριν από τα δύσκολα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, κάτι που κάνει τα πράγματα δύσκολα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ