2013-03-14 20:10:08
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ : ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
Στο ίδιο επίπεδο με τον προπονητή του (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποιος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η Κέρκυρα θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα και γι’ αυτό προσπαθούμε, όλη την εβδομάδα, να προετοιμαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια.

Όσα παιχνίδια απομένουν, είναι όλα “τελικοί” και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω ότι το πάθος θα είναι το στοιχείο, που θα χρειαστεί περισσότερο, καθώς έχουμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.

Δεν γνωρίζω αν ο Ολυμπιακός, απ’ τη στιγμή που έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο να έρθει με αλλαγές. Το μόνο βέβαιο είναι πως, εφ’ όσον μιλάμε για Ολυμπιακό, είτε με απουσίες, είτε χωρίς, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να τον αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Και, πάνω απ’ όλα, να είμαστε παθιασμένοι και να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο Βασιλόγιαννης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ