2013-03-14 20:38:08
Φωτογραφία για Νίκος Ανδρουλάκης: Ξεκινάμε μαραθώνιο
Στην ανανέωση του κόμματος και στην ενότητα της παράταξης επικεντρώθηκε στην πρώτη του ομιλία το νέος γραμματέας του κόμματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε «τα τελευταία χρόνια βιώνω ένα εσωτερικό δίλημμα.

Εμείς οι νέοι που ασχολούμαστε με το ΠΑΣΟΚ, η δικιά μας γενιά, είναι ο ύστερος εκπρόσωπος μιας παρελθούσης κατάστασης ή το νέο που θα γεννήσει μια νέα αλλαγή; Η σημερινή σας στήριξη σήμερα μου δίνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσω μαζί με άλλους συντρόφους έναν μαραθώνιο για να επιβεβαιώσουμε ότι η πραγματικότητα είναι η δεύτερη εκδοχή».

Επίσης υπογράμμισε πως το συνέδριο έστειλε δύο μηνύματα: «ηλικιακή ανανέωση, ανανέωση όμως και πολιτικής κουλτούρας και πολιτικής πρακτικής, ενότητα. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί, όμως. Με πραγματική ενότητα κι όχι επίπλαστη. Με την ενότητα της εσωτερικής δημοκρατίας, με την ενότητα της εσωτερικής δικαιοσύνης».


Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους συντρόφους του να απευθυνθούν στην κοινωνία και «να βρεθούμε πάλι με τους νέους μη προνομιούχους της εποχής μας. Σε αυτούς πρέπει να προσφέρουμε σήμερα προοδευτικές λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

Μετά την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη τον νέο γενικό γραμματέα και δήλωσε: «είμαι βέβαιος ότι θα ασκήσεις τα καθήκοντά σου με πολύ μεγάλο ζήλο έχοντας πλήρη σεβασμό στις δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες, έχοντας ως πρώτο μέλημά σου τη διαφύλαξη της ενότητας της παράταξης, αντιμετωπίζοντας όλες τις συντρόφισσες και όλους τους συντρόφους ως ίσους, χωρίς καμία παλιά μνήμη, καμιά ανάμνηση παλαιών διαφωνιών».

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον κ. Ανδρουλάκη να συνεργαστεί με τα νέα στελέχη να δώσει έμφαση στην νέα γενιά αφού «η θεωρία της γάτας η οποία είναι εφτάψυχη και που μπήκε ως γάτα στις κάλπες της 24ης Φεβρουαρίου και βγήκε ως μια εν δυνάμει τίγρης, πρέπει να επιβεβαιωθεί».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Σιένα οι Αγγελόπουλοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Σιένα οι Αγγελόπουλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ