2013-03-14 20:57:21
Φωτογραφία για Αυτήν την είδηση να την διαβάσουν καλά οι συχνοί συνομιλητές ξένων πρεσβειών! Mπορεί να συμβεί και στην Ελλάδα!!!
Τη διαγραφή βουλευτή από το Ρωσικό Κοινοβούλιο ζητούν μέλη της Δούμα, κατηγορώντας τον για συνεργασία με αμερικανούς γερουσιαστές 

Θύελλα αντιδράσεων στη ρωσική Δούμα έχει προκαλέσει η στάση του βουλευτή του κόμματος "Δίκαιη Ρωσία", Ντμίτρι Γκουντκόφ, ο οποίος σε πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, φέρεται να έχει προτείνει σε αμερικανούς γερουσιαστές βοήθεια στην αποκάλυψη καταχρήσεων και παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων από Ρώσους αξιωματούχους, προκειμένου να εφαρμοστούν κυρώσεις εναντίον τους στις ΗΠΑ.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση πολλών βουλευτών, οι οποίοι ζήτησαν τη διαγραφή του από μέλος του Κοινοβουλίου, μέχρι ακόμη και τη φυλάκισή του.

Ταυτόχρονα ο κ. Γκοντκόφ, διαγράφηκε από το κόμμα «Δίκαιη Ρωσία», αλλά και από το «Συμβούλιο Συντονισμού» της αντιπολίτευσης, το οποίο συγκροτήθηκε τον Οκτώβριο του  2012, σε μια προσπάθεια εκλογικής ενοποίησης των δυνάμεων της αντιπολίτευσης.

Η Ρωσία Τώρα
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ