2013-03-17 12:30:05
Φωτογραφία για Δύο ακόμη ελληνικές επιχειρήσεις εντάχθηκαν στο διεθνές δίκτυο της Endeavor
Δύο ακόμη ελληνικές επιχειρήσεις εντάχθηκαν στο διεθνές δίκτυο της Endeavor, οργανισμού που έχει ως στόχο να βοηθά επιλεγμένους νέους επιχειρηματίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν. Συνολικά 13 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο επιλέχθηκαν μεταξύ των οποίων και δύο ελληνικές στη διαδικασία επιλογής που έγινε στην Αθήνα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 επιχειρηματιών και εκπροσώπων του διεθνούς δικτύου Endeavor.

Στη διαδικασία επιλογής, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 19 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 19 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 13 επιχειρήσεις από 7 χώρες. Η διοργάνωση υποστηρίζεται διεθνώς και από την Ernst & Young στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με την Endeavor. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 785 από 489 εταιρείες σε 14 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από τους συμβούλους της Endeavor, ενώ αποκτούν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυό της και σε επενδυτές.


Ο Χάρης Μακρυνιώτης, διευθύνων σύμβουλος της Endeavor Greece ανέφερε ότι η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης διεθνούς ενδιαφέροντος στην Αθήνα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς στρέφει την προσοχή μελών της διεθνούς επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν διεθνώς αξιόλογες ελληνικές επιχειρηματικές προσπάθειες. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την ένταξη δύο ακόμα ελληνικών εταιρειών στο δίκτυό της Endeavor προκειμένου να βοηθηθούν να αναπτυχθούν περαιτέρω διεθνώς και να αποτελέσουν πρότυπα για πολλούς ακόμα Έλληνες επιχειρηματίες.
express.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ