2013-03-17 14:30:08
Φωτογραφία για ΚΡΑΒΑΡΙΚ : ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα χθες στο Ρέντη τον Ηρακλή με 3-0 σετ, ο οποίος πάλεψε αλλά δεν κατάφερε τίποτα κόντρα στην σταθερά καλή απόδοση που είχαν οι ερυθρόλευκοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ανεξαρτήτως του rotation που έκανε ο Δημήτρης Καζάζης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ είπε: «Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δεν καταφέραμε να βγάλουμε στο παιχνίδι μας αυτά πάνω στα οποία δουλέψαμε στις προηγούμενες προπονήσεις. Δεν ξέρω που οφείλεται και θα πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με μία μόλις ήττα. Σίγουρα τέτοια παιχνίδια κάνουν καλό στους νεαρούς παίκτες της ομάδας μου. Κερδίζουν σε εμπειρία.

Οσον αφορά την υπόθεση της παραμονής δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς εάν θα πάμε ή όχι σε πλέι άουτ. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι είχαμε τις ευκαιρίες τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας, αναφέρομαι στον αγώνα με τον Μίλωνα, από τις οποίες θα έπρεπε ήδη να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμείς διεκδικούμε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμείς διεκδικούμε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ