2013-03-19 00:19:04
Φωτογραφία για Καρναβάλι στη Μυτιλήνη με πάνω από 1.000 θεατές
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10:30 το βράδυ χθες το φετινό «λιτό» καρναβάλι της Μυτιλήνης.

Φέτος οι διοργανωτές που ήταν το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου και ο εξωραϊστικός σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα» επέλεξαν τον εσωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.

Το καρναβάλι ήταν φανερά «λιτό» αλλά είχε κέφι, χορό και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, παρόλα όμως τα οικονομικά δεδομένα του δήμου προσπάθησαν για το καλύτερο όλοι τους και ειδικά ο σύλλογος η Επάνω Σκάλα που βοήθησε αρκετά για να υλοποιηθεί και το φετινό καρναβάλι αφού διοργάνωσε και το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού μοιράζοντας μια δωροεπιταγή από κατάστημα της Μυτιλήνης αλλά και παιδικά βιβλία.

Το δημοτικό θέατρο γέμισε από περίπου 1000 θεατές ενώ χορευτές από την σχολές χορού Αρίων και το γυμναστήριο Παπάζογλου μας εντυπωσίασαν με τις ικανότητες τους, επίσης η «μαθητευόμενη» φιλαρμονική του Δήμου Λέσβου που μετρά μόλις λίγους μήνες μετά και την επανέναρξη της λειτουργίας της προσπάθησε για το καλύτερο και μας ανέβασε την διάθεση παίζοντας γνωστό αποκριάτικο σκοπό Στο τέλος υπήρξε ο καθιερωμένος σοκολατοπόλεμος δίχως σοκολάτες
. Καθώς απ' ότι είδαμε ακόμα και εκεί τσιγκουνεύτηκαν οι άρχοντες του δήμου Λέσβου και πέταξαν στα παιδιά καραμέλες, γκοφρέτες, σφυρίχτρες και από 1 κομμάτι σερπαντίνα. Αμέσως μετά ακολούθησαν 2 ροκ συγκροτήματα της Μυτιλήνης. Δυστυχώς παίζοντας σε άδειο δημοτικό θέατρο καθώς μετά το σοκολατοπόλεμο όλοι άρχισαν να φεύγουν. Παρόλο αυτά η διοργάνωση ήταν υπέροχη και η κάμερα του LesvosPost TV βρέθηκε εκεί και κατέγραψε μερικές στιγμές από το φετινό Μυτιληνιό καρναβάλι….

lesvospost.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ