2013-03-19 09:30:04
Φωτογραφία για Το πριμ Αλαφούζου για ομίλους
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υποσχεθεί πριμ σε κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που καταφέρει η ομάδα να μπει στου ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πόσα θα πάρουν αυτοί που μένουν και οι... φευγάτοι.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα, χάνοντας με 2-0 στον ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η νίκη του ΠΑΣ να τους φέρει στο -3 από τις θέσεις της πρώτης πεντάδας των πλέι οφ. Στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν να καλύψουν αυτή τη διαφορά και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει ένα ισχυρό οικονομική κίνητρο στους παίκτες της ομάδας του. Τις προηγούμενες μάλιστα ημέρες είχε γίνει αναφορά για ένα ποσό που έφτανε τουλάχιστον στις 350.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας που μείνει και την επόμενη σεζόν, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 30.000 ευρώ, σύμφωνα με την «Sportday». Στον αντίποδα όποιος αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στα προκριματικά, θα λάβει ακριβώς τα μισά, ήτοι 15.000 ευρώ, σε περίπτωση που καταφέρει ο Παναθηναϊκός να μπει στα πλέι οφ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ