2013-03-19 10:28:04
Φωτογραφία για ΑΛΑΒΑΝΤΑΣ : ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Νίκος Αλαβάντας μιλάει στο "sportdog.gr" για την προοπτική του ΠΑΟΚ να χτυπήσει την πρωτιά με τον Σαββίδη.

"Τίποτα σπουδαίο ο Παναθηναϊκός, μπορεί έκπληξη στο Φάληρο", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ:

Πώς σας φάνηκε το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός;

"Το πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι κέντρου, μοιρασμένο. Από τη στιγμή που ήρθε η αποβολή του Σο, τα πράγματα άλλαξαν για τον ΠΑΟΚ. Η είσοδος του Αποστολόπουλου στο δεύτερο μέρος βοήθησε αισθητά στην επιθετική ανάπτυξή του, η ομάδα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, έβαλε δύο γκολ, θα μπορούσε περισσότερα και νίκησε δίκαια. Εγώ περίμενα τον Παναθηναϊκό αλλιώς. Δεν έδειξε τίποτα σπουδαίο και περίμενα ότι θα έρθει στην Τούμπα τουλάχιστον να πάρει το Χ".

Είπατε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ. Γιατί δεν το επιδίωξε; Θεωρείτε ότι επαναπαύτηκε;


"Ο ΠΑΟΚ πίστεψε ότι το ματς ήταν σίγουρο. Το 1-0 όμως είναι επικίνδυνο σκορ. Σε μια αντεπίθεση ο αντίπαλος μπορεί να ισοφαρίσει και μετά να τρέχεις και να μη φτάνεις. Ευτυχώς ξύπνησε, βγήκε μπροστά, έκανε το 2-0 και καθάρισε τη νίκη".

Τη διαιτησία του Στυλιάρα πώς την κρίνετε; Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για τις αποφάσεις του και κυρίως για την αποβολή του Σο "Ο διαιτητής δεν ήταν ούτε καλός, ούτε κακός. Η διαιτησία ήταν μέτρια. Δεν υπήρχαν ούτε δύσκολες φάσεις για να κρίνουμε πώς απέδωσε...".

Πολλοί λένε ότι το αποτέλεσμα της 26ης αγωνιστικής ξεκαθάρισε την παραμονή του Δώνη στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ποια είναι η γνώμη σας;

"Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Σαββίδης. Προσωπικά θεωρώ, ότι ένας προπονητής δεν μπορεί να δείξει έργο μέσα σε ένα έτος. Χρειάζεται χρόνος και να του δοθούν ευκαιρίες. Δεν γίνεται να τον τελειώνεις έτσι. Και πιστεύω ότι ο Δώνης μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ".

Οι μέχρι τώρα κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη πώς σας φαίνονται;

"Ο άνθρωπος δείχνει ότι μπήκε στον ΠΑΟΚ για να προσφέρει. Οι κινήσεις του είναι σοβαρές και σωστές. Είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ στερούνται ισχυρών οικονομικά διοικήσεων. Ευχής έργον είναι η παρουσία του Σαββίδη να ανοίξει τον δρόμο και σε άλλους επενδυτές για ομάδες στην Ελλάδα. Μόνο έτσι θα γίνει πιο δυνατό το πρωτάθλημα και θα δούμε παιχνίδια όπως σε Αγγλία και Γερμανία".

Ποια είναι η εκτίμησή σας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη;

"Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα κατέβει με άλλον αέρα. Θα είναι απελευθερωμένος και πιστεύω είναι ικανός για την έκπληξη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ