2013-03-19 17:53:54
Φωτογραφία για Υπό παραίτηση ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου Μ. Σαρρής;
​Πληροφορίες περί επικείμενης παραίτησης ή παύσης του κύπριου υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή, μετά την επιστροφή του από τη ρωσική πρωτεύουσα, μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ, επικαλούμενα πολιτικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Καθημερινής Κύπρου», ο κύπριος πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης φέρεται προβληματισμένος για την αδυναμία του κ. Σαρρή να δώσει ή και να προτείνει εναλλακτικές λύσεις.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, το έναυσμα για την απομάκρυνση του κ. Σαρρή έδωσε χθες στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο κύπριος ΥΠΟΙΚ πρέπει να απομακρυνθεί για να πεισθούν οι ευρωπαίοι για τις προθέσεις της Λευκωσίας να μην αποδεχθεί το «κούρεμα», αλλά και για να «εξευμενισθεί» η Μόσχα.

Πληροφορίες που επικαλείται ο «Φιλελεύθερος» αναφέρουν την ίδια ώρα πως ο κ. Σαρρής έχει υποβάλει ήδη την παραίτησή του στον κ. Αναστασιάδη.

Σημειώνεται ότι ο κύπριος υπουργός Οικονομικών μεταβαίνει στη Μόσχα, προκειμένου να συναντηθεί αύριο με τον ρώσο ομόλογό του Αντόν Σιλουάνοφ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ