2013-03-22 12:09:03
Φωτογραφία για Σκηνές στη Κύπρο από το ...Προσεχώς της Ελλάδος
Μετά τον τσαμπουκά των Κουμπάρων και τους θριάμβους των Συριζαίων στην Ελλάδα ότι δώσαμε μάθημα στους Ούννους ...Πέσαμε με τα μούτρα ! Φάνηκε πόσο σάπιο ειναι το πολιτικό και οικονομικό σύστημα στη Κύπρο

αλλά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι από εν αν υπουργό οικονομικών που μέχρι χθές ήταν επικεφαλής στη Λαϊκή Τράπεζα που χρεοκοπεί οσονούπω ! με απολύσεις εργαζομένων και καταστροφή των καταθετών !

Σήμερα στην Ελλάδα πήραμε ένα μάθημα και βλέπουμε σκηνές από το έργο που θα παιχθεί στην Ελλάδα προσεχώς !

Αν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε το δρόμο του Σύριζα οι σκηνές των Κουμπάρων έξω απο τα κλειστά υποκαταστήματα των Τραπεζών στην Κύπρο της ''ευημερίας'' αλλά και η άρνηση μέσα σε μερικές ημέρες όλων των Τραπεζών και των Ελληνικών να μην δέχονται επιταγές των Κυπριακών Ιδρυμάτων, με αποτέλεσμα να στεγνώσει η αγορά τους απο ρευστότητα έφτασε τους Κύπριους σε κατάσαση σόκ ....Ας το σκεφτούμε αυτό και λίγο !

Το έχουμε πει πολλές φορές απο αυτό εδώ το μετερίζι αν δεν αποφασίσουμε μόνοι μας να σταθούμε τα πόδια μας δεν θα μας σώσεις κάνεις !

Ο Σύριζα δεν μπορεί ούτε γνωρίζει πώς ...Οι άλλοι ξέρουν πώς να μας καταστρέψουν το τι υπάρχει πλέονσ στον ορίζοντα για τον Ελληνισμό δύσκολα είναι προβλέψιμο !

Αλλά σκηνές απο το έργο προσεχώς που θα παιχθεί στην Ελλάδα του αύριο με κυβέρνηση Σύριζα και λοιπές δυνάμεις τις βλέπουμε στην Κύπρο των Κουμπάρων σήμερα !
veteranos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ