2013-03-22 22:54:01
Φωτογραφία για ΛΥΡΑΣ : ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΜΠΑΛΑ
Στην ατυχία των χαμένων ευκαιριών, στάθηκε σε δηλώσεις του στον «Γαύρο» ο Γιώργος Λύρας, κατά την επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο: «Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά εμείς το προσπαθήσαμε και σταθήκαμε αρκετά άτυχοι. Το γκολ το δεχτήκαμε σε μία στιγμή αδράνειας, από εκεί και πέρα όμως είχαμε τις φάσεις για να μπορέσουμε να το γυρίσουμε αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν ήθελε να μπει.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε κάπως φοβισμένοι, αλλά και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και πιστεύω ότι στο δεύτερο εμείς είχαμε περισσότερες απ’ ό,τι η Άστον Βίλα σε όλο τον αγώνα. Σε όλη τη διοργάνωση κερδίσαμε καλύτερες ομάδες από την Άστον Βίλα και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να περάσουμε και κάλλιστα να πάμε στον τελικό».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε σε τέσσερα εκτός έδρας ματς να σκοράρει και να πάρει κάποια νίκη, είπε: «Για 18 χρονών παιδιά είναι κάπως περίεργα να παίζουν εκτός έδρας και μακριά από τη χώρα τους, για αυτό πιστεύω ότι το άγχος και η απειρία ευθύνονται που δεν τα καταφέραμε».

Για τη συνέχεια σχολίασε: «Τώρα έχουμε το πρωτάθλημα, έρχεται το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να επανέλθουμε στις επιτυχίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ