2013-03-24 18:33:29
Φωτογραφία για ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ : ΜΕ ΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν, δηλώνει στο "gazzetta.gr" πως είναι τιμή του να ακούγεται το όνομά του για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ωστόσο διευκρίνισε πως δεν τον έχει προσεγγίσει κανείς.

Σε τοποθέτησή του ο Λοντίγκιν υπογράμμισε: «Δεν ξέρω τίποτα για τον Ολυμπιακό. Μόνο από τα δημοσιεύματα έχω πληροφορηθεί για τον Ολυμπιακό. Με τιμά αυτό, όπως κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν».

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ξάνθης παράλληλα ξεκαθάριζε πως γνωρίζει αυτήν την στιγμή απλά ότι ακούγεται και δημοσιεύεται. Ο Λοντίγκιν παραμένει πάντως στα ερυθρόλευκα ραντάρ και σύμφωνα με το δημοσίευμα θα απασχολήσει το καλοκαίρι στον μεταγραφικό σχεδιασμό τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Λοντίγκιν που είναι ρωσικής καταγωγής έχει ήδη χριστεί διεθνής με την Εθνική των ανδρών ανήκει στην Ξάνθη από το 2008. Είναι γεννημένος στις 26 Μαΐου 1990 και έχει ύψος 1.87 μέτρα. Οι θετικές του εμφανίσεις με την φανέλα των Ακριτών είναι εκείνες που έχουν φέρει στο ερυθρόλευκο προσκήνιο, έχοντας κερδίσει αρκετούς... πόντους για το Λιμάνι ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ