2013-03-24 21:30:08
Φωτογραφία για Βαρέθηκες τα ρούχα σου; Συνδύασε τα σωστά με τα αξεσουάρ σου!
Τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν στο λεπτό ακόμη και το πιο απλό σύνολο. Δες πως Total black outfit στην πιο κομψή εκδοχή του….

Ένα κλασσικό μαύρο ταγιέρ,  το LBD σου, το μαύρο skinny παντελόνι σου… Όποια εκδοχή του total black λουκ και αν επιλέξεις, μετέτρεψε το σύνολό σου σε super chic εμφάνιση δίνοντας προσοχή στην τσάντα που θα επιλέξεις.

Ένα χρυσό clutch ή η ταμπά vintage τσάντα της μαμάς σου μπορούν να αποθεώσουν ένα μαύρο σύνολο μετατρέποντάς το σε ιδανικό λουκ για κομψές εμφανίσεις.

Funk προσωπικότητα:

 

Για να αναδείξεις τον funky χαρακτήρα σου δεν χρειάζεται να βάψεις μπλε τα μαλλιά σου και να συνδυάσεις κόκκινο κολάν με φούξια πουλόβερ.! Πόνταρε σε εκκεντρικά αξεσουάρ, όπως ένα ιδιαίτερο clutch, ψηλοτάκουνα πέδιλα σε έντονες αποχρώσεις, ή ένα παλτό με prints.

Total denim- Η νέα εποχή:

Αν σε τρομάζει ένα denim σύνολο από την κορυφή μέχρι τα νύχια, και φοβάσαι ότι θα θυμίζεις groupie της δεκαετίας του 1980 κάνε την κίνηση ματ και δώσε βάση σε super trendy αξεσουάρ. Εντυπωσιακές γόβες με animal prints, ένα oversized κολιέ, μακριά σκουλαρίκια ή μια τσάντα σε neon αποχρώσεις, θα χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ στο total denim outfit σου. 


Αξεσουάρ στα μαλλιά:

Ένα μαντίλι στο κεφάλι τύπου Jackie O, μια στέκα με glamorous λεπτομέρειες, girly κοκαλάκια… Όποιο αξεσουάρ μαλλιών και αν επιλέξεις θα σου χαρίσει στη στιγμή στυλ που ταιριάζει με τη προσωπικότητά σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία σε τσάντες, παπούτσια, και κοσμήματα.

Είναι η ιδανική λύση για τους… χαμαιλέοντες του στυλ, αφού με ένα μαντίλι μπορείς να γίνεις η βασίλισσα της κομψότητας και σε χρόνο dt με μια στέκα να μετατραπείς στο πιο girly θηλυκό.  

Βάλε χρώμα!

Μπορεί το color blocking να μην είναι το αγαπημένο σου. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να βάλεις λίγο περισσότερο χρώμα στις εμφανίσεις σου με ένα μόνο αξεσουάρ; Πόνταρε σε μια κατακόκκινη τσάντα, ή ένα neon κολιέ, φούξια λεπτομέρειες ή έναν μπλε ρουά oversized φάκελο για να μετατρέψεις ακόμη και την πιο casual εμφάνιση σε fashion statement.

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ