2013-03-25 20:22:47
Φωτογραφία για Με το βλέμμα στη Λεωφόρο και τις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός


Επιστρέφει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την οριστική συμφωνία

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Στον Παναθηναϊκό η επόμενη μέρα περιλαμβάνει επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών μικρής ηλικίας, ώστε να υπάρχει τιμή μεταπώλησης. Ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος έχει επικοινωνία με τον σκάουτερ Ούγκο Βαρέλα και προσπαθούν να κλείσουν από τώρα ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι με τους Ούγκο Βιάνα και Καμίλο Μαγιάδα να είναι κάποιοι από τους στόχους. Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Βιάνα δεν θέλει να βιαστεί να απαντήσει στις προτάσεις που έχει, με τους Πράσινους να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με την «A' Bola» ο Πορτογάλος θέλει να πάει σε μία ομάδα η οποία θα βασίζεται πάνω του.

Οι δύο θέσεις που θα χρειαστεί σίγουρα ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη του σέντερ μπακ, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει ο Μπουμσόνγκ και ενός χαφ, που μπορεί να είναι αμυντικός (αν αποχωρήσει ο Βιτόλο), ή με οργανωτικά και επιθετικά χαρίσματα.


Σε ό,τι αφορά στο γήπεδο της Λεωφόρου η επιστροφή αναμένεται να γίνει μόλις τελειώσει η γραφειοκρατία και γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Ίσως να προλάβουν κάποια παιχνίδια και φέτος, όπως επισήμανε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, μετά την οριστική συμφωνία Ερασιτέχνη και ΠΑΕ για το γήπεδο. Το κόστος των εργασιών θα επιβαρύνει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ ο Ερασιτέχνης θα βάλει ένα μικρό ποσό.

 Λιοντζόπουλος Θανάσης Σ./tanea
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ