2013-03-25 23:44:55
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΛΛΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΤΣ!
"Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό αρχικά με τον τραυματισμό του Πέρο Άντιτς στον τετρακέφαλο, ο οποίος δέχθηκε γονατιά, αλλά οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν στη συνέχεια πως το χτύπημα δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Σκοπιανός δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο για προληπτικούς λόγους

Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, Άρης - Ολυμπιακός, κατά την διάρκεια μιας επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, ο Πέρο Άντιτς δέχτηκε (κατα λάθος) γονατιά στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού από τον Σαρικόπουλο, με αποτέλεσμα να νιώσει έντονους πόνους στο συγκεκριμένο σημείο.

Μάλιστα ο Σκοπιανός φόργουορντ, λόγω των έντονων ενοχλήσεων που αισθανόταν στο πόδι του ζήτησε να γίνει άμεσα αλλαγή, όπως και έγινε.

Στην εικόνα του Πέρο Άντιτς να "σφαδάζει" από τους πόνους αρχικά όλοι στον Ολυμπιακό "πάγωσαν" και πήγαν κοντά του, ενώ με του που έκατσε στον πάγκο ο παίκτης του τοποθετήθηκε πάγος στο γόνατο.


Το ιατρικό επιτελείο αμέσως επιχείρησε εκ πρώτης όψεως να δημιουργήσει μία πρώτη εικόνα για το μέγεθος του τραυματισμού του Πέρο Άντιτς, με τους ερυθρόλευκους να καθησυχάζουν τονίζοντας πως (ευτυχώς) δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, εξηγώντας πως ο 31χρονος παίκτης δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει πόνο στο συγκεκριμένο σημείο.

Για προληπτικούς λόγους, βέβαια, ο Πέρο Άντιτς δεν χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια της αναμέτρησης, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, αποφάσισαν να τον προφυλάξουν ενόψει της συνέχειας, ώστε να μην χειροτερέψει το χτύπημα (αιμάτωμα) στο γόνατο του.

Με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα, ο Σκοπιανός θα υποβληθεί σε υπέρηχο προκειμένου να εξακριβωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να περιμένει τη διάγνωση, έτσι ώστε να γνωρίζει κατά πόσον θα έχει στη διάθεσή του τον παίκτη για το κρίσιμο ματς με τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ