2013-03-26 21:03:04
Φωτογραφία για Πρωταθλήτρια Ελλάδος για 7η συνεχόμενη χρονιά η Πατρινή Λιγωμένου Θεοδώρα
Επέστρεψαν από το Σιδηρόκαστρο Σερρών οι ομάδες Badminton της Πάτρας ΝΕΠ και Απολλώνιος Πατρών οπού πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών και Εφήβων Νεανίδων το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές Κυριακόπουλος Άγγελος, Κυριακόπουλος Γιώργος, Κυριακόπουλος Αλέξανδρος, Ξανθόπουλος Στέφανος, Λιγωμένου Θεοδώρα, Καρατζά Αναστασία, Καρατζάς Χρήστος, Κουβεριανός Λάμπρος, Ανδρικόπουλος Γιάννης, Μαντούκα Ηλιάννα, Μενεγάτου Ελεάννα, Δεληβοριά Έυη, Ζίας Παναγιώτης και Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης.

Οι διακρίσεις για το Badminton Πάτρας πολλές κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους προπονητές Γιώργο και Κώστα Μπονέλη που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα το άθλημα της Αντιπτέρισης στην πόλη μας.

Αποτελέσματα

Η Λιγωμένου Θεοδώρα στο απλό γυναικών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αποδεικνύοντας ακόμα μια χρονιά πως είναι η καλύτερη αθλήτρια στην Ελλάδα
. Οι Κυριακόπουλος Γιώργος και Ξανθόπουλος Στέφανος μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση έφτασαν στον τελικό και έχασαν από τους Σκαρλάτο Π. και Γάλβα Γ. του Ρούπελ Σιδηροκάστρου και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο. Ο Κυριακόπουλος Αλέξανδρος μαζί με την αθλήτρια του Δούκα Διαμαντόπουλου Χριστίνα κατέκτησαν και αυτοί την δεύτερη θέση στο αγώνισμα του μεικτού διπλού.

Ο Κυριακόπουλος Άγγελος έμεινε στην οχτάδα στο διπλό με τον αθλητή από την Θεσσαλονίκη Χρυσοχόου Δημήτρη. Στο απλό έχασε από τον πρωταθλητή Ελλάδος Ξάνθου Ηλία. Η Λιγωμένου Θεοδώρα μαζί με την Καρατζά Αναστασία έχασαν στις λεπτομέριες στην οχτάδα 21-17, 21-19 από την πρωταθλήτριες στο διπλό Διαμαντοπούλου Χριστίνα και Βαγγέλη Ευγενία. Στην κατηγορία εφήβων νεανίδων χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Καρατζάς Χρήστος και Μαντούκα Ηλιάννα στο διπλό μεικτό μετά από ένα πολύ όμορφο τελικό με 2-1 σετ.

Οι Κουβεριάνος Λάμπρος και Ανδρικόπουλος Γιάννης κατέκτησαν την 3η θέση στο διπλό εφήβων και η Μαντούκα Ηλιάννα την τρίτη θέση στο απλό νεανίδων.

Ο προπονητής της ΝΕΠ Μπονέλης Γιώργος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών που υπερέβαλαν εαυτό σε αυτούς τους αγώνες και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές καθώς και την υπόσχεση πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στα επόμενα χρόνια.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ