2013-03-31 12:30:05
Φωτογραφία για ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ... ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Για 90 λεπτά αναγκαστικά θα είναι «εχθροί». Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν πράγματα που συνδέουν κάποιους παίκτες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Το "SportDay.gr" σκάλισε το παρελθόν και βρήκε μερικές ιστορίες που συνδέουν παίκτες του Ολυμπιακού με αυτούς του ΠΑΟΚ που θα θυμηθούν αρκετά απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» Σας το μεταφέρουμε...

1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Οι τρεις τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανσερραϊκό τη σεζόν 2009-2010. Ο πρώτος αγωνιζόταν ως δανεικός στα «λιοντάρια» και το 2010 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Ο Παπάζογλου συνέχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό μια χρονιά μετά, όπως και ο Γεωργιάδης ο οποίος πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Οπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν είναι καλοί φίλοι, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται σε αντίπαλες ομάδες.

2. ΖΒΟΝΙΜΙΡ ΒΟΥΚΙΤΣ-ΛΙΟΥΜΠΟΜΙΡ ΦΕΪΣΑ

Πολύ καλές σχέσεις έχουν όμως και οι Σέρβοι των δύο ομάδων. Μπορεί να μην πρόλαβαν να αγωνιστούν στην Παρτιζάν την ίδια χρονιά, ωστόσο έχουν δηλώσει ότι ο ένας εκτιμά πολύ τον άλλον. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Λιούμπομιρ Φέισα στη σέρβικη εφημερίδα «Novosti» μέσα στην εβδομάδα: «Συγγνώμη Βούκιτς. Την Κυριακή δεν έχεις ούτε μια ελπίδα»!


3. ΛΙΑΜ ΛΟΡΕΝΣ- ΡΟΙ ΚΑΡΟΛ

Και μόνο το γεγονός ότι δύο Βορειοϊρλανδοί θα είναι αντίπαλοι σε ένα ντέρμπι στην Ελλάδα αποτελεί θέμα. Ωστόσο, ανά τακτά διαστήματα έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Εθνική τους ομάδα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις τους στο γήπεδο, με χρώματα διαφορετικών ομάδων.

4. ΠΑΟΥΛΟ ΜΑΣΑΝΤΟ - ΛΙΝΟ

Ο μεν Μασάντο έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Πόρτο, χωρίς ποτέ ωστόσο να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, την περίοδο 2003-2009 που ανήκε στους δράκους. Από την άλλη, ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στην πορτογαλική ομάδα για δύο σεζόν από το 2007-2009. Υπήρξαν λοιπόν συμπαίκτες, σήμερα όμως θα βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες με τον καθένα να θέλει τη νίκη για δικούς του λόγους.

5. ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ

Ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την προηγούμενη ομάδα του, αφού έχασε λόγων τραυματισμού το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο Κοντρέρας αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για μία τετραετία (208-12), για ένα χρόνο έπαιξε στην Κόλο Κόλο, για να επιστρέψει φέτος στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Λογικά δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, , όμως θα βρίσκεται στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» και θα έχει ενδιαφέρον το πως θα αντικρίσει τους πρώην συμπαίκτες του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα φόρεμα σκέτο κόσμημα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα φόρεμα σκέτο κόσμημα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ