2013-04-01 07:57:04
Φωτογραφία για “Chelsea Hotel No 2”: Η Lana Del Rey διασκευάζει Leonard Cohen στο νέο της video clip
Στο νέο video clip της Lana Del Rey αναβιώνει ο έρωτας του Leonard Cohen για τη Janis Joplin και το θρυλικό του τραγούδι “Chelsea Hotel No 2”.

Με έκπληξη ανακαλύψαμε ότι η Lana Del Rey χωρίς καμία προειδοποίηση δημοσιοποίησε στη μέση της νύχτας ένα νέο video clip για το “Chelsea Hotel No 2” του Leonard Cohen, με μια λιτή ανακοίνωση ‘ιδού το νέο μου video clip’. Ενώ ακούσαμε τη προσπάθειά της, ψάξαμε από εδώ, ψάξαμε από εκεί, αλλά τίποτα. Η διασκευή αυτή δεν ανήκει πουθενά δισκογραφικά, τουλάχιστον όχι ακόμα, και ήταν απλά μια κίνηση για να μας αναστατώσει για τα καλά η αγαπητή μας Lana. Και το κατάφερε!

Το ιστορικό αυτό τραγούδι του Leonard κυκλοφόρησε πριν περίπου σαράντα χρόνια, το 1974, και συμπεριλαμβανόταν στο τέταρτο studio album του, το “New Skin For The Old Ceremony”. Στο “Chelsea Hotel No 2” εξιστορεί μια ερωτική περιπέτεια που λαμβάνει χώρα στο διάσημο Chelsea Hotel της Νέας Υόρκης και ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η παρτενέρ του ήταν η αείμνηστη Janis Joplin. Ένα κομμάτι ερωτικού πάθους και κυνισμού παράλληλα, καθώς ο Cohen αποκαλύπτει ότι η μουσική του ήταν αυτό που την κέρδισε, και όχι η εξωτερική ομορφιά του, αλλά στο τέλος τον εγκατέλειψε.

“We are ugly but we have the music” είναι η φράση παρηγοριά σε κάθε όμορφη ψυχή, και  η  Lana Del Rey προσπάθησε να μεταδώσει το μελαγχολικό αυτό συναίσθημα με το δικό της τρόπο. Το κατάφερε?

www.tralala.gr 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ