2013-04-02 18:55:04
Φωτογραφία για Στυλίδα: Συναγερμός στο λιμάνι για ρύπανση από πετρελαιοκηλίδα
Σε πλήρη ετοιμότητα το Λιμεναρχείο Στυλίδας για την αντιμετώπιση πιθανής ρύπανσης από διαρροή ποσότητας καυσίμων φορτηγού πλοίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Λιμάνι της Στυλίδας. Οι άνδρες του Λιμεναρχείου Στυλίδας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τέτοια έκτακτη κατάσταση και να αποδείξουν ότι είναι σε ετοιμότητα και ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε ανάλογα περιστατικά.

"Επειδή στο λιμάνι της Στυλίδας καταπλέουν πολλά φορτηγά πλοία κάθε χρόνο είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε ανάλογο περιστατικό και για αυτό πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα...", είπε μεταξύ άλλων ο Λιμενάρχης Στυλίδας, Υποπλοίαρχος Λιάκος Κυριάκος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία.

"Νιώθουμε ασφάλεια όταν βλέπουμε ότι οι άνδρες του Λιμενικού είναι σε ετοιμότητα...", είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ενώ την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θωμάς Στάικος, ο οποίος έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με το λιμενικό.

Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί καθώς επίσης και φωτογραφίες από την άσκηση που έγινε το πρωί στο λιμάνι της Στυλίδας:

lamiareport.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ