2013-04-04 14:59:10
Φωτογραφία για Tα 3 πιο hot hairstyles της Δούκισσας Νομικού και πώς θα τα πετύχεις!
Όταν το αγγελικό της πρόσωπο τονίζεται με χτενίσματα δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά!

Μάθε πώς να δημιουργήσεις και εσύ τα πιο εντυπωσιακά hairstyles της όμορφης Δούκισσας:

Wavy χαλαρά:

Ένα απλό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό χτένισμα που μπορείς να δημιουργήσεις για κάθε ώρα της ημέρας.

Αφού ισιώσεις τα μαλλιά σου, χώρισέ τα στο πλάι και δημιούργησε ελαφρούς κυματισμούς στις άκρες με το ειδικό εργαλείο για μπούκλες.   

Βάλε λίγη λακ για σταθερό αποτέλεσμα και φρόντισε να φαίνονται τα μαλλιά σου ανάλαφρα και ελαστικά, χωρίς να μοιάζουν στυλιζαρισμένα και αυστηρά.

Άφρο μπούκλες:

Ένα hairstyle που θέλει λίγο παραπάνω μαεστρία και ώρα για να το πετύχεις Ο όγκος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, οπότε μόλις λουστείς βάλε στα μαλλιά σου λίγο αφρό για όγκο και έπειτα στέγνωσέ τα με το κεφάλι να κοιτάει προς τα κάτω.


Πιάσε τα μαλλιά σου μισά πάνω, μισά κάτω και ξεκίνα να κάνεις μπούκλες από τη ρίζα με το ειδικό ψαλίδι. Όταν τελειώσεις με κάθε τούφα των μαλλιών σου, ψέκασε με αρκετή λακ και μην ανοίξεις πολύ τις μπούκλες για να πετύχεις το τέλειο άφρο look.

Chic σινιόν:

Επίσημο και αρκετά εντυπωσιακό το updo της Δούκισσας Νομικού!

Αφού δημιουργήσεις ρετρό, αυστηρές μπούκλες στα μαλλιά σου, χρησιμοποίησε ένα λαστιχάκι και πολλά τσιμπιδάκια για να δημιουργήσεις τον κότσο. Φρόντισε να αφήσεις την φράντζα σου να πέφτει στο πρόσωπό σου και έπειτα στερέωσέ την ελαφρά στο πλάι με τσιμπιδάκια.

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ