2013-04-04 22:59:37
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑΤΑΡΟΥΣΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ... ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ!
Οι Ρουμάνοι επιμένουν για τον Σιπριάν Ταταρουσάνου στον Ολυμπιακό αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Γκιέντριους Αρλάουσκις της Ρουμπίν Καζάν προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Συγκεκριμένα Ρουμανικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως ο Ταταρουσάνου ετοιμάζεται να πιάσει... Λιμάνι και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τους ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κλείσει. Κάποια από αυτά πάντως κάνουν λόγο για αξιώσεις της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ από την Στεάουα. Χαρακτηριστικά το "onlinesport.ro" θεωρεί δεδομένη την μετακίνηση του «Τάτα» στον Ολυμπιακό. Ως... διάδοχό του εμφανίζει τον Λιθουανό γκολκίπερ της Ρουμπίν Καζάν, Γκιέντριους Αρλάουσκις.

Ο ίδιος φαίνεται θετικός στο να γυρίσει στην Ρουμανία, όμως από εκεί που έχει μισθό στην Ρουμπίν Καζάν 750.000 ευρώ στην Στεάουα Βουκουρεστίου θα έχει περίπου 200 χιλ. ευρώ.

Όσο για τον πρόεδρο της Στεάουα, Χέλμουθ Ντουκαντάμ, σχολίασε: «Ο Αρλάουσκις είναι ένας πολύτιμος γκολκίπερ. Είναι σημαντικό ο Ταταρουσάνου να δώσει την καλύτερη προσφορά που μπορεί και να φύγει. Εάν θα είναι καλή επιλογή ο Ολυμπιακός; Νομίζω πως ότι μπορεί να βρεθεί μία πρόταση από έναν πιο μεγάλο σύλλογο αλλά θα δούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ