2013-04-05 01:12:03
Φωτογραφία για Ευχαριστήριο προς την Π.Υ Σπάρτης
Από το Γραφείο Τύπου

Προς κύριο Χρύσανθο Αθανασόπουλο,

Διοικητή Π.Υ Σπάρτης

Αξιότιμε κύριε Διοικητά Όπως ενημερωθήκαμε κι επισήμως από την υπηρεσία σας, κατασβέστηκαν πλήρως οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Κουμουστά, στον Άγιο Κωνσταντίνο Μυστρά, καθώς και σε αγροτοδασική έκταση στη Λακόπετρα Καρυών. Για μία ακόμα φορά, η Π.Υ Σπάρτης κατάφερε να δράσει με πλάνο, άμεσα και ουσιαστικά. Φυσικά, το μεγάλο ερωτηματικό που τίθεται αφορά στα αίτια των μαζικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο νομό μας, για την έρευνα των οποίων βρίσκεται στη Σπάρτη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες περί εμπρησμού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή Βαμβακούς, έχοντας πολλάκις αποδείξει την οικολογική του ευαισθησία, θορυβήθηκε στο άκουσμα της είδησης περί πυρκαγιάς στις Καρυές και αξιολογώντας τη σπουδαία δράση σας στον τόπο της φωτιάς, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, προς εσάς προσωπικά, αλλά και προς τους πυροσβέστες που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουν το δασικό σύμπλεγμα του Πάρνωνα από την πύρινη λαίλαπα.


Σε μία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα οικονομική κρίση, που έχει πλήξει όλες τις δομές του κράτους, ανάμεσα στις οποίες και το Πυροσβεστικό Σώμα, είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτη η απρόσκοπτη λειτουργία και η επιτυχημένη δράση της Υπηρεσίας σας. Επιπλέον, η κρίση δεν έχει χαρακτήρα μόνο οικονομικό, αλλά και αξιακό. Ως εκ τούτου, είναι τουλάχιστον καθησυχαστικό για τους πολίτες της Λακωνίας, αλλά και για εμάς ειδικότερα, να αισθανόμαστε ότι οι ήρωες αυτής της χώρας συνεχίζουν να ζουν ανάμεσά μας.

Θα ήταν παράλειψή μας εάν δεν αποδίδαμε τα εύσημα στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Δήμο Σπάρτης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την Περ/κή Δ/ση Πυρ/κών Υπηρεσιών Πελοποννήσου για την άμεση αντίδρασή τους.

Είμαστε ευγνώμονες

Πολτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή

Πρόεδρος: Χάρης Βασιλάκος

Αντιπρόεδρος: Χάρης Βελδέκης

Γραμματέας: Αγγελική Σπηλιάκου

Ταμίας: Γεωργία Καμολίκη

Μέλη: Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος

Χαράλαμπος Αλεξανδράκης

Ηλίας Σουρλής Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ