2013-04-05 09:20:54
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά αναμένεται να βρεθεί ο Κώστας Μήτρογλου, αφού ο Τζιμπούρ δείχνει να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν δίνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά και ο Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που «κατέβασε» απέναντι ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν. Η πιο σημαντική από αυτές φαίνεται ότι αφορά στη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών, αφού Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε μόλις για δέκα λεπτά στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Τζιμπούρ δεν βρίσκεται στα... καλύτερά του το τελευταίο διάστημα, πιθανότατα θα φέρει στον πάγκο τον Αλγερινό, σύμφωνα με το «Goal». O «Μητρογκόλ» άλλωστε έχει δείξει πως αξίζει να πάρει παραπάνω ευκαιρίες από τον 50χρονο προπονητή, έχοντας δώσει πολλούς βαθμούς φέτος στην ομάδα του. Πιο πρόσφατη περίπτωση ήταν το ματς με την Κέρκυρα, όπου αν και μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, πέτυχε το γκολ της λύτρωσης στις καθυστερήσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ