2013-04-05 12:12:03
Φωτογραφία για Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΠΑΟ
Τον πρώτο λόγο για να περάσει στο Final 4 έχει ο Ολυμπιακός, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", ο οποίος έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό στα επερχόμενα ματς κόντρα στην Εφές Ανατολού για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος για την ίδια φάση του θεσμού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου:

Για τον Ολυμπιακό που θα παίξει με την Εφές Ανατολού:

«Ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήρε την δεύτερη θέση στον όμιλό του και πιστεύω πως είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Και εφόσον επιδείξει την απαραίτητη συμπεριφορά νομίζω πως θα είναι εκείνος που εύκολα ή δύσκολα θα συνεχίσει στο θεσμό και σε συνδυασμό την έδρα που έχει νομίζω ότι είναι το απόλυτο φαβορί».


Για τον Παναθηναϊκό με την Μπαρτσελόνα:

«Ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο ζευγάρωμα. Από την στιγμή που θα παίξει με την Μπαρτσελόνα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ωστόσο, υπάρχει μία μεγάλη απώλεια για τους Καταλανούς που δεν είναι άλλη από εκείνη του Πιτ Μάικλ. Νομίζω πως ακόμη και έτσι η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα υπερπλήρης, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να είναι το αουτσάιντερ και θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να κάνει την έκπληξη. Δεν ξέρω αν μπορεί ο Παναθηναϊκός την υπέρβαση, αλλά το σίγουρο είναι πως θα παλέψει».

Για τα ματς της ΤΣΣΚΑ με την Κάχα Λαμποράλ:

«Για έμενα η ΤΣΣΚΑ μαζί με την Μπαρτσελόνα είναι τα φαβορί για τον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας να και η ΤΣΣΚΑ είναι εκείνη που από την αρχή της σεζόν παίζει πιο καλά. Η Κάχα είναι καλή ομάδα, όμως η ΤΣΣΚΑ είναι εκείνη που έχει την εμπειρία, με αποτέλεσμα να είναι το φαβορί του ζευγαριού».

Για το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μακάμπι:

« Για έμενα δεν είναι φαβορί η Ρεάλ. Θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Μακάμπι. Πιστεύω πως θα γίνουν αμφίρροπα παιχνίδια και σε κάθε ματς θα βλέπουμε πολλούς πόντους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ