2013-04-09 16:03:22
Φωτογραφία για Φεύγει το καλοκαίρι από την Έβερτον ο Φιλ Νέβιλ
Με ανακοίνωσή του ο Φιλ Νέβιλ, αρχηγός της Έβερτον, ξεκαθάρισε πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Έβερτον στο τέλος της χρονιάς έκανε γνωστή ο Φιλ Νέβιλ μέσω ανακοίνωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, θα ψάξει για νέο προορισμό στην καριέρα του έχοντας δηλώσει πρόσφατα πως δε θα τον πείραζε να αγωνιστεί ακόμα και σε μικρότερες κατηγορίες προκειμένου να παραμείνει κοντά στο άθλημα που αγαπά.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του: "Είναι τιμή που έπαιξα και ήμουν αρχηγός στην Έβερτον. Απόλαυσα το διάστημα παραμονής μου στο Μέρσεϊσαϊντ και θα φύγω όντας πολύ περήφανος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον πρόεδρο και όλο το επιτελείο και τους παίκτες της Έβερτον για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους οπαδούς, οι οποίοι σε αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν φανταστικοί. Η Έβερτον θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο όσο μπορώ και θα ζυγίσω τις επιλογές μου πριν αποφασίσω την επόμενη κίνησή μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Έβερτον να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σενάρια για ΠΑΟΚ και Κόσμι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σενάρια για ΠΑΟΚ και Κόσμι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ