2013-04-09 16:40:04
Φωτογραφία για Πάτρα: O Caveman ξανά στο Πάνθεον - Τιμή εισιτηρίου
Το θέατρο CORONET επαναλαμβάνει την κωμωδία του Rob Becker, «CAVEMAN», με τον Βλαδίμηρος Κυριακίδη σε σκηνοθεσία – διασκευή Αναστασίας Παπαστάθη, που τα τελευταία 6 χρόνια γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Αυτό άλλωστε μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι 200.000 θεατές που έχουν ήδη παρακολουθήσει την παράσταση σε όλη την Ελλάδα.

Ο CAVEMAN είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway και παίζεται παράλληλα σε 30 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών. Αυτή η καθολική αποδοχή του έργου και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο, να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας.

Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης, συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα. Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: ‘γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.


Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη Μουσική: Πάνος Φορτούνας Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater Στο ρόλο του Caveman ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :

κιν/θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ – 2610 325778

Παρασκευή 26, Σαββάτο 27 και Κυριακή 28

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Γενική είσοδος : 18 Ευρώ

Φοιτητές – Άνεργοι – Άνω 65 : 15 ευρώ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.15 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με το διάλειμμα
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ