2013-04-11 22:46:03
Φωτογραφία για Ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί δεν υποκρίθηκαν το σεξ!  Vol 2 (Αυστηρώς Ακατάλληλα video)
Η απεικόνιση πραγματικών σεξουαλικών πράξεων σε ταινία υπήρξε σπάνια, αλλά δεν υπάρχει μόνο μία περίπτωση - ακόμη και στο Hollywood. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις περιπτώσεις όπου οι ηθοποιοί τα κάνουν όλα στο όνομα της τέχνης Brown Bunny (2004)O Bud Clay είναι επαγγελματίας δρομέας αγωνιστικής μοτοσικλέτας και κατευθύνεται από το New Hampshire στην Καλιφόρνια για να αγωνιστεί και πάλι. Στην πορεία συναντά διάφορες απελπισμένες γυναίκες που του παρέχουν τη θεραπεία για τη δική του μοναξιά, αλλά μόνο μια συγκεκριμένη γυναίκα από το παρελθόν του θα τον ικανοποιήσει πραγματικά.

Να πούμε επίσης ότι ο τύπος και έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε τη ταινία...

Chloe Sevigny BJ in 'The Brown Bunny' powered by YouPorn.

Cruising (1980)Ένας αστυνόμος πηγαίνει μυστικός στη βρόμικη και υπόγεια γκέι υποκουλτούρα της Νέας Υόρκης για να πιάσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που δολοφονεί πολλούς γκέι άνδρες με S & M τακτικές. Στη ταινία δεν φαίνεται ακριβώς το σεξ γιατί θεωρήθηκε πολύ γραφικό για το κινηματογράφο, τα clubs στα οποία γυρίστηκαν οι σκηνές οι περισσότεροι κομπάρσοι δεν είναι κομπάρσοι είναι άτομα που είναι εκεί για να διασκεδάσουν και απλά τους πλήρωσαν για να δεχτούν να φανούν στη ταινία.

Caligula (1979)Λεπτομέρειες της γραφικής και συγκλονιστικής, όμως αναμφισβήτητα τραγικής ιστορίας του πιο κακόφημου Καίσαρα της Ρώμης, Gaius Germanicus Caligula.

Teresa Ann Savoy - Caligula powered by YouPorn.

The last tango in Paris (1972)Μια νεαρή γυναίκα από το Παρίσι αρχίζει μια πικρή σχέση με έναν μεσήλικα Αμερικανό επιχειρηματία ο οποίος καθορίζει τους βασικούς κανόνες ώστε η παράνομη σχέση τους να βασίζεται μόνο στο σεξ.

Pink Flamingos (1972)H διαβόητη, εγκληματική και υπόγεια φιγούρα της Βαλτιμόρης, η Divine, τα βάζει με τους Connie & Raymond Marble, ένα άθλιο παντρεμένο ζευγάρι που κάνει μια παθιασμένη προσπάθεια να την ταπεινώσει και να κατάσχει τίτλο πουτης έδωσαν τα ταμπλόιντ ως «το πιο απεχθές ζωντανό πρόσωπο". Δύο είναι οι σκηνές της ταινίας που προκαλούν το μεγαλύτερο σοκ, η σκηνή που η Divine κάνει στοματικό σεξ στο γιο της ( :Ο ) Crackers και η σκηνή που ο γιος της κάνει σεξ με μια κοπέλα ενώ συνθλίβουν ανάμεσά τους ένα ζωντανό κοτόπουλο (!)... Δυστηχώς ή ίσως ευτυχώς δεν έχουμε βίντεο από τις σκηνές αυτές...

Χάσατε το πρώτο μέρος; Δείτε το ΕΔΩ...

Thessnea.blogspot
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ