2013-04-13 02:32:05
Φωτογραφία για Η Κίρα Νάιτλι παντρεύεται
Η αιθέρια, σχεδόν διάφανη ηθοποιός Κίρα Νάιτλι σχεδιάζει το γάμο της με τον μουσικό Τζέιμς Ράιτον. Η διάσημη ηθοποιός, αφού κατέκτησε το Χόλιγουντ και τις καρδιές των θεατών με τις ερμηνείες στους Πειρατές τις Καραϊβικής αλλά και ως Άννα Καρένινα αποκαλύπτει τα σχέδιά της να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Μπορεί να είναι πλέον μια από τις διασημότερες και καταξιωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ αλλά όταν η συζήτηση έρχεται στα προσωπικά της, η Κίρα Νάιτλι προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ. Προστατεύει την προσωπική της ζωή και προσπαθεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι όταν κανείς γίνεται δημόσιο πρόσωπο, οι περισσότεροι περιμένουν από αυτόν να δημοσιοποιήσει και την προσωπική ζωή του, κάτι με το οποίο η ηθοποιός δεν συμφωνεί. Σχετικά με τα σχέδιά της να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Τζέιμς Ράιτον, η Κίρα Νάιτλι δήλωσε σε κανέναν από τους δύο δεν αρέσουν οι μεγάλοι, φανταχτεροί γάμοι και ότι για τη δική τους μεγάλη ημέρα θα προτιμήσουν μια μικρή, κομψή τελετή με λίγους προσκεκλημένους, όπως ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του ζευγαριού.


Η Κίρα Νάιτλι και ο Τζέιμς Ράιτον αρραβωνιάστηκαν πέρυσι μετά από περίπου 15 μήνες γνωριμίας και δηλώνουν ευτυχισμένοι και έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Προς το παρόν η σταρ δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο της και φροντίζει να αποφεύγει τις ερωτήσεις δηλώνοντας ότι προς το παρόν απολαμβάνει τον αρραβώνα της.

Πρότυπο για τη σχέση της δηλώνει ότι είναι η σχέση των γονιών της που μετά από 40 χρόνια γάμου εξακολουθούν να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Το ίδιο ελπίζει και για το δικό της γάμο, γνωρίζοντας ότι σίγουρα ο δρόμος δεν είναι ρόδινος αλλά μετά τα πρώτα χρόνια έγγαμου βίου η συμβίωση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.
gamoi.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ