2013-04-14 00:37:04
Φωτογραφία για Δυσφορία και λογομαχίες με τους πλανόδιους οργανοπαίχτες στην Ξάνθη
Την έντονη δυσφορία των κατοίκων της περιοχής προκαλεί η ηχορύπανση που παράγουν οι δεκάδες πλανόδιοι οργανοπαίχτες που κατακλύζουν κεντρικούς δρόμους της πόλης της Ξάνθης, κυρίως το Σάββατο.

Πρόκειται είτε για Βούλγαρους πλανόδιους είτε για αθίγγανους της ευρύτερης περιοχής που επιλέγουν ανατολίτικους ήχους για να αιτηθούν μερικές υποδιαιρέσεις του ευρώ, προβάλλοντας την ένδεια τους ως δικαιολογία. Το γεγονός ωστόσο ότι οι ομάδες αυτές του πληθυσμού κατακλύζουν στην κυριολεξία την πόλη, προκαλώντας σε πολλές των περιπτώσεων πονοκεφάλους στους πολίτες που είτε διασχίζουν πεζοί την πόλη είτε βρίσκονται σε κάποιο καφέ της Ξάνθης, σχολιάζεται εντόνως αρνητικά από το σύνολό του πληθυσμού που δεν φαίνεται να απολαμβάνει και ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα ακούσματα.

Σε πολλές των περιπτώσεων μάλιστα οι πλανόδιοι οργανοπαίχτες κάνουν την εμφάνισή τους κατά ομάδες, περικυκλώνοντας στην κυριολεξία το κέντρο της πόλης και παρουσιάζοντας μια εικόνα που φαίνεται πως ενοχλεί πολλούς από τους κατοίκους της περιοχής. Δεν είναι λίγα τα καταγεγραμμένα περιστατικά μάλιστα που πολλοί εκ των κατοίκων λογομαχούν με τους πλανόδιους οργανοπαίχτες, ζητώντας τους να αποχωρήσουν ή να σταματήσουν να παίζουν μουσική.
thrakitoday.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ