2013-04-16 17:52:04
Φωτογραφία για Let’s Do It με καθαρισμό στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων
Δεκάδες εθελοντές από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, τον Μορφωτικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο Ποντίων Άνω Λιοσίων «Η Τραπεζούντα», τον πολιτιστικό σύλλογο Ζωφριάς και άλλους φορείς, καθάρισαν τμήματα του Πάρκου Πόλης στα Άνω Λιόσια, στα πλαίσια της συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στην καμπάνια «Let’s Do It – Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα».

Επίσης, ο Ε.Π.Ο.Σ (Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής) καθάρισε το πεζοπορικό μονοπάτι που αρχίζει από τον περιφερειακό άσφαλτο δρόμο της Φυλής και φτάνει διασχίζοντας το πευκοδάσος στη Μονή Ντάρδιζας. Να σημειωθεί ότι ανάλογες δράσεις πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μεγάρων.

«Χαίρομαι πολύ, ίσως όχι τόσο για τους επιμέρους καθαρισμούς που κάναμε, αλλά για το μήνυμα που πέρασε στους ανθρώπους της Δυτικής Αττικής. Σήμερα συμμετείχαν χίλια άτομα, αύριο ελπίζω ότι θα είναι 5.000 και μεθαύριο πολλές χιλιάδες. Οι εθελοντικοί καθαρισμοί πρέπει να συνεχιστούν. Το Let’s Do It είναι μια καλή αφορμή, μια εκκίνηση. Η περιοχή μας έχει ανάγκη από συνεχείς δράσεις καθαρισμών σε πολλά σημεία. Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι αυτό το λόγο όχι μόνο θα στηρίζουμε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, αλλά προγραμματίζουμε σε συνεργασία με τους Δήμους κι άλλους καθαρισμούς», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Δήμου.
doxthi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ