2013-04-16 18:02:03
Φωτογραφία για Λαμία: Αυτή είναι η μάντρα που πήδηξε με ένα σάλτο ο Αλβανός κρατούμενος
Άφαντος παραμένει ο 22χρονος Αλβανός που δραπέτευσε χθες το απόγευμα από το αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας. Όπως ανακοινώθηκε με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ένας... Ανθυπαστυνόμος και ένας Υπαρχιφύλακας του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ενώ παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Στις φωτογραφίες του LamiaReport βλέπετε την μάντρα, ύψους δύο μέτρων, που πήδηξε με ένα άλμα ο κρατούμενος την ώρα που οι δυο αστυνομικοί τον οδηγούσαν στα κρατητήρια.

Ο 22χρονος Αλβανός ξαφνικά άρχισε να τρέχει σαν ζαρκάδι κυριολεκτικά. Αφού διέσχισε τον προαύλιο χώρο του αστυνομικού μεγάρου, με τη φόρα που είχε, κατάφερε να περάσει με ένα σάλτο πάνω από την μάντρα και να βρεθεί έξω στο δρόμο της οδού Αθηνών.

Στάθηκε πολύ τυχερός που δεν τον χτύπησε αυτοκίνητο αφού μιλάμε για δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία.

"Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη...", είπε στο LamiaReport αστυνομικός της Α.Δ
. Φθιώτιδας και συνέχισε: "Οι δυο συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί αστυνομικοί και έχουν δώσει πολλά στην ελληνική αστυνομία... Είναι πολύ άδικο αυτό που τους συνέβη, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση τράβηξαν το Τζόκερ από την ανάποδη...", είπε ο αστυνομικός για τους δυο συναδέλφους του, που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, για τους οποίους από το ρεπορτάζ που κάναμε μόνο καλά λόγια είχαμε να ακούσουμε, εντός και έκτος αστυνομικής διεύθυνσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 22χρονος δραπέτης είχε συλληφθεί χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του Νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών.

lamiareport.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ