2013-04-24 22:25:16
Φωτογραφία για «ΛΑΤΡΕΙΑ» ΓΙΑ ΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!
«Χαλασμός» και στην Πάτρα για Ζιοβάνι! Περίπου 400 άτομα γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων βιβλιοπωλείου της πόλης για να δείξουν την αγάπη τους προς τον Βραζιλιάνο.

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις MVPublications παρουσίασαν την Τετάρτη στην Πάτρα την αυτοβιογραφία του Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα «Ζιοβάνι, ο Θρύλος, η Αυτοβιογραφία μου». Η εκδήλωση έγινε σε χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου που είναι σαν αμφιθέατρο και ο οποίος γέμισε από κόσμο. Πάνω από 350 άτομα έδωσαν το παρών για να ακούσουν τον Ζιοβάνι να μιλάει. Κάποια στιγμή άγγιξαν τα 400 ενώ έξω από τον χώρο ήταν 100 και πλέον άτομα, περιμένοντας να μπουν! Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Βραζιλιάνος άσος μιλώντας σε κανάλι της Πάτρας επισήμανε ότι έγραψε αυτό το βιβλίο προκειμένου ο κόσμος «να μάθει τον άνθρωπο Ζιοβάνι και το ποιος πραγματικά είμαι εγώ».

Για το βιβλίο μίλησαν ο χειρούργος Δημήτρης Κωστακιώτης και ο δικηγόρος Γιώργος Ιατρού
. Ο Ζιοβάνι μίλησε για το βιβλίο του, ήρθε σε επαφή με το κοινό και υπέγραψε για 2 και παραπάνω ώρες αντίτυπα του βιβλίου. Η Πάτρα αποτελεί τον τελευταίο επαρχιακό σταθμό του μεγάλου άσου για την αυτοβιογραφία του. Την Πέμπτη ο Ζιοβάνι θα υπογράψει βιβλία του σε κατάστημα της Robe Di Kappa στον Πειραιά (Τσαμαδού 30 από τις 7 το απόγευμα και μετά) ενώ το ίδιο θα γίνει και στο περιθώριο της συμμετοχής του σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με ομάδα του Αιγάλεω (που θα γίνει την ίδια μέρα). Την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την χώρα του αφού πρώτα μιλήσει ξανά και με την διοίκηση του Ολυμπιακού και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρακάτω διαβάστε ορισμένες εκ των τοποθετήσεων των ανθρώπων του πάνελ:

Ζιοβάνι: «Όσο καιρό έρχομαι στην Ελλάδα ενώ ήμουν αρχικά διστακτικός για το βιβλίο μου, γιατί είμαι δύσκολος σαν άνθρωπος, διαπιστώνω πως έκανα το σωστό να γράψω το βιβλίο αυτό. Δεν ανοίγομαι πολύ και δεν δείχνω εύκολα τα αισθήματά μου. Για μένα είναι δώρο Θεού που είμαι στην Πάτρα και συμμετέχω στην εκδήλωση αυτή. Είναι δώρο Θεού που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μέσα από αυτό το βιβλίο θέλω να δείξω την ανθρώπινή μου πλευρά. Επιθυμώ όταν τα παιδιά μου έρθουν στο μέλλον στην Ελλάδα να τους λένε πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο πατέρας τους και όχι τόσο πόσο καλός παίκτης ήμουν. Αυτό το βιβλίο είναι μία κληρονομιά και μία παρακαταθήκη για τα παιδιά μου».

Αλέξανδρος Λοθάνο: «Ευχαριστώ πολύ τον 'Τζο' που μου άνοιξε την καρδιά του. Να συνεχίσετε να τον αγαπάτε γιατί είναι καλός άνθρωπος».

Δημήτρης Κωστακιώτης: «Χαρακτηρίζει την ευγένειά του και δίνει μαθήματα ζωής αυτό το βιβλίο. Είναι ένα βιβλίο που αξίζει και πρέπει να διαβάσει κανείς».

Γιώργος Ιατρού: «Για μένα πρώτα θα πρέπει όλοι οι γονείς να διαβάσουν οι ίδιοι το βιβλίο και μετά να το δωρίσουν στα παιδιά τους. Είναι ένα μεγάλο εφόδιο για να έχουν αρχές και ήθος». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Βραζιλιάνος παίκτης της Παναχαϊκής, Μιράντα Βάντερσον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολύ λίγα, Πολύ αργά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολύ λίγα, Πολύ αργά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ