2013-04-25 13:45:12
Φωτογραφία για ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ... ΘΕΛΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ!
Οι μέρες πέρασαν και σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον... «τελικό» του ΣΕΦ την Εφές.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θέλουν μόνο τη νίκη για να βρεθούν στο Final Four του Λονδίνου και με τη συμπαράσταση του κόσμου τους, θα προσπαθήσουν να το καταφέρουν.

Ως γνωστόν τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί εδώ και δύο μέρες και το ΣΕΦ θα θυμίζει… καμίνι, ενόψει του σπουδαίου αγώνα!

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν μία νίκη στην Πόλη, ώστε να βρεθούν μία ώρα αρχύτερα στην Αγγλία και πλέον έχουν την υποχρέωση να κερδίσουν στο ΣΕΦ.

Αυτό το έχουν καταφέρει, ήδη, τρεις φορές φέτος κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα και θέλουν... άλλη μία, την πιο σημαντική.

Η προετοιμασία της ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζεται, με τον Έλληνα τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του και να περιμένει τα καλύτερα δυνατά για την υγεία του Κάιλ Χάινς που πάντως δεν ενέπνεε ανησυχία στο Λιμάνι.

Ξέροντας ότι η άμυνα των Τούρκων θα προσαρμοστεί πάνω στον Σπανούλη, θέλει ο αρχηγός της ομάδας να μοιράζει πιο γρήγορα τη μπάλα, ενώ και στην άμυνα ο Μπαρτζώκας θα στήσει… παγίδες πάνω στους επικίνδυνους παίκτες της ομάδας του Μαχμούτι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ